Pla d'Actuació Municipal 2020-2023

Pla d'Actuació Municipal


El Pla d’Actuació Municipal té un component estratègic molt important per al municipi perquè estableix les línies prioritàries d’actuació i les grans inversions del govern dels propers anys. En el cas de Castellví, el PAM està dividit en 4 objectius de poble: el medi ambient i el territori, les persones, la promoció de Castellví de la Marca i la consecució d’un ajuntament més fort, obert, participatiu i intel·ligent.  

Castellví de la Marca és un municipi implicat amb el planeta i la prosperitat. Per aquest motiu, durant la redacció del PAM un dels principals propòsits de l’equip de govern ha estat la connexió de les actuacions programades amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides. A més a més, s’han integrat les idees que van sorgir a través dels diferents processos participatius endegats amb el veïnat, ja que el govern creu en una societat mobilitzada i en uns nuclis actius que participin en la gestió de les polítiques locals.

Estat d'execució del PAM


Voleu conèixer la informació sobre l'estat d'execució del PAM? D'aquesta manera es fa efectiva el compromís de l'organització vers el full de ruta que s'ha marcat per aquest mandat. Fent click aquí podreu veure objectiu per objectiu quin és el seu estat d'execució.