Salutació de l'Alcalde

Benvolguda veïna, benvolgut veí,

Al cor del Penedès es troba Castellví de la Marca. Vivim en un entorn privilegiat, només cal sortir a donar una passejada pel municipi per poder gaudir de la natura, tranquilitat i bellesa dels camps plens de vinyes. Us recomano comprovar el canvi de color dels ceps al llarg de les estacions de l’any; és encisador.

Castellví de la Marca té tot allò que fa un poble especial: té caliu, generositat entre veïns i veïnes i entre diferents generacions, som un municipi participatiu, amb gent entusiasta i acollidora, i del qual en formem part tots i totes. Els esforços, les il·lusions i els reptes de tots nosaltres formen part de la història del municipi.

Tenim vi, cava, vinyes, cellers, restaurants, cases de turisme rural, masies emblemàtiques, senders i vies verdes per ciclistes i caminaires i un patrimoni arquitectònic declarat bé d’interès nacional.

Tot això és Castellví de la Marca.

Vine, endinsa’t a la marca i et captivarà.

Eliseu Alegre Bolet
L'Alcalde

Tanca Formulari

Escriu a l'alcalde

Des d'aquest formulari pots fer arribar a l'alcaldessa directament la teva consulta.

S'ha d'escriure dues vegades per assegurar que l'escrivim correctament.

L'Ajuntament de Castellví de la Marca és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Usuari i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades i la Llei Orgànica (ES) 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals. Si vols, pots accedir-hi per rectificar-les o cancel·lar-les, tot dirigint-nos un escrit a: Ajuntament de Castellví de la Marca- Av. de Catalunya, 6 - 08732 Castellví de la Marca o mitjançant aquesta adreça electrònica: marca@diba.cat. 


Darrera actualització: 09.11.2023 | 13:22
Darrera actualització: 09.11.2023 | 13:22