Salutació de l'Alcalde

Benvolguda veïna, benvolgut veí,

Al cor del Penedès es troba Castellví de la Marca. Vivim en un entorn privilegiat, només cal sortir a donar una passejada pel municipi per poder gaudir de la natura, tranquilitat i bellesa dels camps plens de vinyes. Us recomano comprovar el canvi de color dels ceps al llarg de les estacions de l’any; és encisador.

Castellví de la Marca té tot allò que fa un poble especial: té caliu, generositat entre veïns i veïnes i entre diferents generacions, som un municipi participatiu, amb gent entusiasta i acollidora, i del qual en formem part tots i totes. Els esforços, les il·lusions i els reptes de tots nosaltres formen part de la història del municipi.

Tenim vi, cava, vinyes, cellers, restaurants, cases de turisme rural, masies emblemàtiques, senders i vies verdes per ciclistes i caminaires i un patrimoni arquitectònic declarat bé d’interès nacional.

Tot això és Castellví de la Marca.

Vine, endinsa’t a la marca i et captivarà.

Eliseu Alegre Bolet
L'Alcalde

Tanca Formulari

Escriu a l'alcalde

Des d'aquest formulari pots fer arribar a l'alcaldessa directament la teva consulta.

Els camps marcats amb un asterisc (*) són obligatoris.

S'ha d'escriure dues vegades per assegurar que l'escrivim correctament.

L'Ajuntament de Castellví de la Marca és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Usuari i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades i la Llei Orgànica (ES) 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals. Si vols, pots accedir-hi per rectificar-les o cancel·lar-les, tot dirigint-nos un escrit a: Ajuntament de Castellví de la Marca- Av. de Catalunya, 6 - 08732 Castellví de la Marca o mitjançant aquesta adreça electrònica: marca@diba.cat. 


Darrera actualització: 9.11.2023 | 13:22
Darrera actualització: 9.11.2023 | 13:22