Regidors i regidores

 • Xavier Ramos Xavier Ramos i Pujol

  El Xavier fa d'alcalde des del 2015 i de regidor des del 2003.

  Ha sigut militant de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC), formant part del seu Comitè Executiu Nacional com a responsable d'Universitats, primer, i corresponsable de Política Municipal, més endavant.

  Estudià Ciències Empresarials a la Universitat de Barcelona (UB) i es llicencià en Administració i Direcció d'Empreses i, més tard, en Ciències del Treball a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). També cursà el postgrau en Gestió i Administració de Governs Locals a la Universitat Autònoma de Barcelona (Càtedra Enric Prat de la Riba). A la Universitat s'associà a la Federació Nacional d'Estudiants de Catalunya (FNEC) i fou membre del Claustre de la UB, com a representant dels estudiants. 

  És funcionari de carrera de l'administració local. Fa de tècnic a l'Ajuntament de Ripollet. Etern opositor, té somnis que s'esvaeixen pel pas del temps i per la seva actitud contemplativa. 

  És fill i nét de madridistes i besnét d'un pericu de soca-rel. Soci del Futbol Club Barcelona.

  Jugava a l'equip de futbol del seu poble, amb la seva colla. La seva posició natural en el camp era a la banda. Concretament, a la banqueta. Quan l'equip només anava amb 11 a jugar, ell també estava a la banqueta. 

  Apassionat dels castells. Membre dels Minyons de l'Arboç i de la Colla Joves Xiquets de Valls. Algun company de govern l'ha trepitjat forces anys. 

  Té pocs hobbies confessables. El de més rellevància és compartir un bon sopar amb els seus. Elles i ells ja saben qui són. Recentment, en té 2 de nous: el seu fill i la seva filla. Bessonada.

 • Núria Cañís Núria Cañís Carbó

  La Núria és nascuda a Torrelles de Foix i viu a La Múnia des de fa 26 anys. És diplomada en Magisteri (URV) i Mestra de Català (UAB).  En l’actualitat és mestra i directora de l'escola Cristòfor Mestre de Vilafranca del Penedès. També ha estat membre del CEM de Vilafranca i de la Comissió de Garanties diversos cursos. És regidora de Junts per Castellví de la Marca des del 2015.

  Creu en l'educació com a veritable mitjà per aconseguir l'equitat i la igualtat d'oportunitats, formant persones responsables, justes, solidàries, crítiques, compromeses amb l'entorn i lliures. Li agrada gaudir de trobades i llargues sobretaules amb la família i els amics.

  La seva passió? La platja amb un bon llibre.

 • Josep Morató Josep Morató Grimau

  El Josep és nascut a la Masia de Cal Xarxi del Barri de Pedrés.

  Ha estat president de l’AMPA de l’escola “El Castellot”, ha format part del consell escolar, ha estat membre de la junta de la Societat Cultural la Munienca, com a tresorer, i també dels diables els Petits Cremats de la Múnia.

  Va estudiar Formació Professional Administrativa, a part de diversos cursos de: Tècniques d’Argumentació Comercial i Tècniques de venda, Comunicació i Treball en Equip, Anticorrupció, Prevenció de Riscs, Formació Contínua i Nous Productes d’Assegurances, Tècniques de Presentació Eficaç, Tècniques de Negociació, Anàlisi de Balances, Qualitat en el Procés de Venda,  Introducció a les Operacions de Risc, Matemàtiques Comercials i Càlcul Mercantil, Introducció al Sistema Financer Espanyol, Introducció a l’Economia i dret, Fonaments de Màrqueting Relacional, Formació en assegurances, Anglès Comercial.

  La seva carrera laboral ha estat vinculada durant 30 anys al món financer bancari, on ha estat apoderat en diverses entitats desenvolupant tasques de comptable, comercial i director d’oficina. 

  S’incorpora per primera vegada com a regidor d’aquest ajuntament (Junts per Castellví de la Marca) l’any 2015, atret pel repte de poder tirar endavant, juntament amb la resta de l’equip, un projecte de millora pel municipi.

  Les seves passions i hobbies estan relacionats amb la natura: des del senderisme fins a excursions amb 4X4, quad, moto i BTT.

 • Núria Arnau Núria Arnau Amadó

  De la masia Cal Jaume Sec del barri de les Casetes.

  Grau en Nutrició Humana i Dietètica. Màster en Nutrició i Metabolisme i diversos cursos d'especialització.

  La Núria, des de ben petita, ha participat activament en diverses entitats i balls folklòrics del municipi, i ha estat jugadora de bàsquet de l'Escola Esportiva Municipal fins als 19 anys. Actualment forma part, com a assajadora, de l'Esbart Dansaire de la Múnia, de la Coral Infantil el Petit Vailet i del Ball de Bastons de la Múnia.

  El cant coral ha estat ben present dins la seva vida personal, primer participant en la coral infantil, i actualment formant part del grup de caramelles de la Munia i del Cor Xamusia de Vilafranca del Penedès.

  Ha estat monitora del Casal d'Estiu de la Munia on ha compartit amb nens i nenes del municipi la seva passió pel lleure.

  Ha fet de la nutrició i la dietètica, la seva professió. Actualment és autònoma, té la seva consulta privada i realitza tallers i xerrades. Lluita perquè aquesta professió ocupi el lloc que es mereix dins la societat, ja que la considera un pilar fonamental per gaudir d'una bona salut i per gestionar l'avanç del canvi climàtic.

  Aquesta és la seva primera legislatura a l'Ajuntament de Castellví de la Marca (Junts per Castellví de la Marca).

 • Eliseu Alegre Eliseu Alegre Bolet

  De la masia castellvinenca Cal Ganso.

  Grau en Mestre d’Educació Primària especialitzat en Pedagogies Terapèutiques. Màster en Direcció i Gestió de Centres Educatius. 

  És membre i cofundador del Ball de Pastorets, tot i que al llarg dels anys ha passat per diferents entitats del poble com ara la Coral El Petit Valiet, el grup de teatre Loftu i el Ball de Capgrossos.

  L’Eliseu compta amb una llarga experiència al món de l’educació en el lleure molt vinculada a l’Agrupament Escolta Els Xarel•los, on actualment en dirigeix la representació teatral Nadalenca del Pessebre Vivent Parlat de Sant Jaume dels Domenys.

  Creu en l'educació com a eina de transformació social activa i diversa que promou la inclusió, la igualtat i el respecte envers tots els col·lectius de la societat. 

  Casteller de tota la vida, una mica artista i un enamorat de l’entorn únic de Castellví de la Marca i el Penedès. Diu, que quan el temps li permet, la trompeta i la música el transporten a llocs únics. 

  És un apassionat per la imatgeria festiva i els balls polulars folcklòrics de Catalunya, codirigeix el projecte @culturoscopi, on en podeu trobar un recull històric i visual que mica en mica es va ampliant. 

  Aquesta és la seva primera legislatura a l'Ajuntament de Castellví de la Marca (Junts per Castellví de la Marca).

 • Dària Santiago Dària Santiago Peláez

  Nascuda a Barcelona i viu a la Múnia des de fa 14 anys. Tècnica superior en Administració i Finances. Agent Immobiliari de Catalunya. Actualment empresària.

  Membre del Ball de Gitanes, ha estat presidenta de l’AMPA de l’escola “El Castellot” i actualment continua formant part de la junta. També ha format part del consell escolar.

  Emprenedora, lluitadora i defensora de les llibertats. Creu en un món millor, en una societat transformada.

  La seva frase es: “Fes de la teva vida un somni i del teu somni una realitat”

  El seu hobbie la natura, la seva passió gaudir dels moments que ofereix la vida.

  Aquesta és la seva primera legislatura a l'Ajuntament de Castellví de la Marca (Junts per Castellví de la Marca).

 • Anna Oliva Anna Oliva Boquera

  L’Anna de Cal Xarrapetes és regidora des de 2015 per Junts per Castellví de la Marca. 

  Actualment està estudiant el Grau de Disseny i Creació Digitals a la Universitat Oberta de Catalunya. Va estudiar Projectes i Direcció d’Obres de Decoració i treballa al Servei d’Educació Ambiental de la Mancomunitat Penedès-Garraf.

  Des de ben petita que està activa en diverses entitats i balls folklòrics del municipi. Ha estat part de la Comissió de Festes de la Múnia durant 3 anys i actualment forma part dels diables “Els Cremats”. També ha estat relacionada amb l’esport i el lleure al municipi, ja que ha estat jugadora de bàsquet a l’equip municipal i durant uns anys també monitora al Casal d’Estiu de la Múnia.

  Els viatges en furgoneta són la seva passió i les rialles i somriures la fan característica.

 • Montse Lopez Montse López Trillas

  Regidora de l'oposició del grup municipal ERC-AM.   

 • Marc Retamal Marc Retamal Herraiz

  Regidor de l'oposició del grup municipal ERC-AM. 

 • Retribucions dels càrrecs electes

  Al Portal de Transparència de l'Ajuntament de Castellví de la Marca trobareu tota la informació sobre les retribucions dels càrrecs electes. Hi podeu accedir fent click aqui. 

Darrera actualització: 09.07.2020 | 14:08
Darrera actualització: 09.07.2020 | 14:08