Regidors i regidores

 • Eliseu Alegre Bolet

  De la masia castellvinenca Cal Ganso.

  Grau en Mestre d’Educació Primària especialitzat en Pedagogia Terapèutica a la Universitat de Barcelona. També s’ha graduat en el Màster en Direcció i Gestió de Centres Educatius a la mateixa facultat. 

  És un dels fundadors i balladors de l'Ovella de Castellví de la Marca. Tanmateix, també és membre i fundador del Ball de Pastorets de la Múnia, tot i que al llarg dels anys ha passat per diferents entitats del poble com ara la Coral El Petit Valiet, el grup de teatre Loftu i el Ball de Capgrossos.

  L’Eliseu compta amb una llarga experiència al món de l’educació en el lleure molt vinculada a l’Agrupament Escolta Els Xarel·los, d’Escoltes Catalans. Des del 2019 ha exercit com a mestre d’Educació Primària a diferents escoles públiques del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. 

  Creu en l'educació com a eina de transformació social activa i diversa que promou la inclusió, la igualtat i el respecte envers tots els col·lectius de la societat. 

  Té un vincle especial amb les arts escèniques, ja que entre els anys 2011 i 2013 va cursar el batxillerat artístic d’arts escèniques i música a l’Institut Milà i Fontanals de Vilafranca del Penedès. Al llarg de la seva vida ha actuat i dirigit diferents espectacles teatrals com ara el Pessebre Vivent Parlat de Sant Jaume dels Domenys, on en va ser un dels seus fundadors amb una adaptació dels textos dels Pastorets de Josep Maria Folch i Torres.

  També ha participat en diferents entitats culturals penedesenques com el Ball de Panderos de Vilafranca, la Banda de l’Escola Municipal de Música de Vilafranca, a l’escola de Música Contrapunt i als Falcons de Llorenç del Penedès, i tocant la trompeta a l’orquestra dels Goigs a Sant Fèlix. Fill i germà de castellers, ho és des de l’any 2002 amb els seus inicis de canalla amb els aficionats de Llorenç del Penedès i els Minyons de l’Arboç, i des del 2018 amb els Castellers de Vilafranca.

  És un apassionat per la imatgeria festiva i els balls populars folklòrics de Catalunya, i codirigeix el projecte @culturoscopi, on en podeu trobar un recull d’imatges de cultura popular que de mica en mica es va ampliant. 

  L’Eliseu és un enamorat de l’entorn natural únic de Castellví de la Marca i de la comarca on vivim: “El Penedès en general és un entorn privilegiat que hem d’estimar, valorar i sobretot cuidar. Tenim una gran responsabilitat i és a les nostres mans el futur d’aquesta autèntica bellesa de territori”.

  Ha sigut regidor de festes i tradicions, esports, igualtat i LGTBIQ+, i nuclis urbans i masies durant la legislatura 2019-2023. 

  Actualment, exerceix com a vicepresident de la Mancomunitat Penedès-Garraf, gestionant l’àrea d’energia i gestió forestal. 

  L'Eliseu Alegre i Bolet encapçala l'equip d'Impulsem Castellví com a alcalde de l'Ajuntament de Castellví de la Marca.

 • Núria Arnau Amadó

  De la masia Cal Jaume Sec del barri de les Casetes.

  Grau en Nutrició Humana i Dietètica. Màster en Nutrició i Metabolisme i diversos cursos d'especialització.

  La Núria, des de ben petita, ha participat activament en diverses entitats i balls folklòrics del municipi, i ha estat jugadora de bàsquet de l'Escola Esportiva Municipal fins als 19 anys i assajadora de l'Esbart Dansaire de la Múnia i del Ball de Bastons de la Múnia. Actualment forma part, com assajadora, de la Coral Infantil el Petit Vailet. És una de les fundadores i balladores de l'Ovella de Castellví de la Marca. 

  El cant coral ha estat ben present dins la seva vida personal, primer participant en la coral infantil, i actualment formant part del grup de caramelles de la Munia i del Cor Xamusia de Vilafranca del Penedès.

  Ha estat monitora del Casal d'Estiu de la Munia on ha compartit amb nens i nenes del municipi la seva passió pel lleure.

  Ha fet de la nutrició i la dietètica, la seva professió. Actualment és autònoma realitzant visites privades i fent tallers i xerrades. Lluita perquè aquesta professió ocupi el lloc que es mereix dins la societat, ja que la considera un pilar fonamental per gaudir d'una bona salut i per gestionar l'avanç del canvi climàtic.

  Aquesta és la seva segona legislatura a l'Ajuntament de Castellví de la Marca (Impulsem Castellví). Del 2019 al 2023 ha estat Consellera de l'àrea d'igualtat i convivència ciutadana al Consell Comarcal de l'Alt Penedès. 

 • Josep Morató Grimau

  El Josep és nascut a la Masia de Cal Xarxi del Barri de Pedrés.

  Ha estat president de l’AMPA de l’escola “El Castellot”, ha format part del consell escolar, ha estat membre de la junta de la Societat Cultural la Munienca, com a tresorer, i també dels diables els Petits Cremats de la Múnia.

  Va estudiar Formació Professional Administrativa, a part de diversos cursos de: Tècniques d’Argumentació Comercial i Tècniques de venda, Comunicació i Treball en Equip, Anticorrupció, Prevenció de Riscs, Formació Contínua i Nous Productes d’Assegurances, Tècniques de Presentació Eficaç, Tècniques de Negociació, Anàlisi de Balances, Qualitat en el Procés de Venda,  Introducció a les Operacions de Risc, Matemàtiques Comercials i Càlcul Mercantil, Introducció al Sistema Financer Espanyol, Introducció a l’Economia i dret, Fonaments de Màrqueting Relacional, Formació en assegurances, Anglès Comercial.

  La seva carrera laboral ha estat vinculada durant 30 anys al món financer bancari, on ha estat apoderat en diverses entitats desenvolupant tasques de comptable, comercial i director d’oficina. 

  S’incorpora per primera vegada com a regidor d’aquest ajuntament (Impulsem Castellví) l’any 2015, atret pel repte de poder tirar endavant, juntament amb la resta de l’equip, un projecte de millora pel municipi.

  Les seves passions i hobbies estan relacionats amb la natura: des del senderisme fins a excursions amb 4X4, quad, moto i BTT.

 • Pau Sans Pujol

  De Cal Gat. 

  El Pau ha viscut a Castellví de la Marca tota la seva vida. 

  Durant 15 anys ha estat vinculat a la empresa familiar de transports, Sans i Fills. Actualment és pagès i avicultor, i juntament amb la seva dona i la seva cunyada porta el restaurant Cal Padrí.

  Ha estat col·laborant amb diferents entitats del municipi, darrerament amb els Diables Els Cremats i els Gegants de la Múnia. Actualment forma part de la junta de la Societat Cultural la Munienca.

  Sempre li ha agradat l'esport i durant tota la seva carrera futbolística va jugar amb l’AE La Múnia.

  El Pau forma part del projecte d'Impulsem Castellví de la Marca des de fa 8 anys, amb molta il·lusió i ganes, sempre pensant en el municipi i en la gent que hi viu. Aquesta serà la seva primera legislatura com a regidor de l'Ajuntament de Castellví de la Marca. 

 • Dària Santiago Peláez

  Nascuda a Barcelona i viu a la Múnia des de fa 14 anys. Tècnica superior en Administració i Finances. Agent Immobiliari de Catalunya. Actualment empresària.

  Membre del Ball de Gitanes, ha estat presidenta de l’AMPA de l’escola “El Castellot” i actualment continua formant part de la junta. També ha format part del consell escolar.

  Emprenedora, lluitadora i defensora de les llibertats. Creu en un món millor, en una societat transformada.

  La seva frase es: “Fes de la teva vida un somni i del teu somni una realitat”

  El seu hobbie la natura, la seva passió gaudir dels moments que ofereix la vida.

  Aquesta és la seva segona legislatura a l'Ajuntament de Castellví de la Marca (Impulsem Castellví).

 • Ivet Garcia Gibert

  Nascuda l'any 2003, la Ivet té 20 anys i viu a la Múnia.

  És tècnica d'ensenyament i animació esportiva i en conducció d'activitats fisicoesportives en el medi natural. Al llarg de la seva vida ha participat en diferents balls i entitats del municipi. Actualment és assajadora de l'Esbart Dansaire, membre del Ball de Pastorets de la Múnia i monitora del Ball de Panderetes.

  La Ivet creu que les persones joves són el futur d’aquest municipi i per això aporta la seva mirada a l’equip d’Impulsem Castellví de la Marca».

  Aquesta és la seva primera legislatura a l'Ajuntament de Castellví de la Marca. 

 • Arnau Bolet Martínez

  L'Arnau és fill de Cal manco a Les Conilleres.

  És llicenciat en manteniment d'aeronaus. Ha format part de diversos balls populars del municipi i dels clubs de futbol del poble. Actualment és membre actiu dels Diables els Cremats i també de la junta del Club ciclista la Marca.

  És un apassionat de la muntanya i se sent molt privilegiat de poder gaudir-la al nostre municipi.

  L'Arnau és regidor en l'oposició i encapçala la formació política Sumem Castellví.  

 • Raul Bermúdez Utrera

  Regidor - Sumem Castellví

 • Judit Royo Rosa

  La Judit va néixer a Barcelona, des de ben petita ha estiuejat a la Múnia i actualment fa tres anys que viu al poble.

  Ha sigut membre dels diables Els Cremats de la Múnia i també ha participat en actes festius que s'han celebrat al municipi.

  És educadora infantil, monitora i també directora de lleure i estudiant del grau d'educació social. Actualment, treballa a una escola bressol municipal de Barcelona. Ha estat sempre vinculada al món educatiu i del lleure i està en constant formació en relació amb la petita infància i l'educació des d'una mirada respectuosa. Creu en un món educatiu que vetlli i aporti llibertat, respecte, confiança, quotidianitat i espai natural en els aprenentatges dels infants i que aquest neixin del seu interès i curiositat. Considera que Castellví de la Marca és un entorn privilegiat per poder-ho dur a terme.

  La Judit és regidora en l'oposició i pertany al grup polític de Sumem Castellví.

 • Retribucions dels càrrecs electes

  Al Portal de Transparència de l'Ajuntament de Castellví de la Marca trobareu tota la informació sobre les retribucions dels càrrecs electes. Hi podeu accedir fent click aqui. 

Darrera actualització: 9.07.2020 | 14:08
Darrera actualització: 9.07.2020 | 14:08