Josep Morató Grimau

El Josep és nascut a la Masia de Cal Xarxi del Barri de Pedrés.

Ha estat president de l’AMPA de l’escola “El Castellot”, ha format part del consell escolar, ha estat membre de la junta de la Societat Cultural la Munienca, com a tresorer, i també dels diables els Petits Cremats de la Múnia.

Va estudiar Formació Professional Administrativa, a part de diversos cursos de: Tècniques d’Argumentació Comercial i Tècniques de venda, Comunicació i Treball en Equip, Anticorrupció, Prevenció de Riscs, Formació Contínua i Nous Productes d’Assegurances, Tècniques de Presentació Eficaç, Tècniques de Negociació, Anàlisi de Balances, Qualitat en el Procés de Venda,  Introducció a les Operacions de Risc, Matemàtiques Comercials i Càlcul Mercantil, Introducció al Sistema Financer Espanyol, Introducció a l’Economia i dret, Fonaments de Màrqueting Relacional, Formació en assegurances, Anglès Comercial.

La seva carrera laboral ha estat vinculada durant 30 anys al món financer bancari, on ha estat apoderat en diverses entitats desenvolupant tasques de comptable, comercial i director d’oficina. 

S’incorpora per primera vegada com a regidor d’aquest ajuntament (Impulsem Castellví) l’any 2015, atret pel repte de poder tirar endavant, juntament amb la resta de l’equip, un projecte de millora pel municipi.

Les seves passions i hobbies estan relacionats amb la natura: des del senderisme fins a excursions amb 4X4, quad, moto i BTT.

Darrera actualització: 19.06.2023 | 10:26