Núria Arnau Amadó

De la masia Cal Jaume Sec del barri de les Casetes.

Grau en Nutrició Humana i Dietètica. Màster en Nutrició i Metabolisme i diversos cursos d'especialització.

La Núria, des de ben petita, ha participat activament en diverses entitats i balls folklòrics del municipi, i ha estat jugadora de bàsquet de l'Escola Esportiva Municipal fins als 19 anys i assajadora de l'Esbart Dansaire de la Múnia i del Ball de Bastons de la Múnia. Actualment forma part, com assajadora, de la Coral Infantil el Petit Vailet. És una de les fundadores i balladores de l'Ovella de Castellví de la Marca. 

El cant coral ha estat ben present dins la seva vida personal, primer participant en la coral infantil, i actualment formant part del grup de caramelles de la Munia i del Cor Xamusia de Vilafranca del Penedès.

Ha estat monitora del Casal d'Estiu de la Munia on ha compartit amb nens i nenes del municipi la seva passió pel lleure.

Ha fet de la nutrició i la dietètica, la seva professió. Actualment és autònoma realitzant visites privades i fent tallers i xerrades. Lluita perquè aquesta professió ocupi el lloc que es mereix dins la societat, ja que la considera un pilar fonamental per gaudir d'una bona salut i per gestionar l'avanç del canvi climàtic.

Aquesta és la seva segona legislatura a l'Ajuntament de Castellví de la Marca (Impulsem Castellví). Del 2019 al 2023 ha estat Consellera de l'àrea d'igualtat i convivència ciutadana al Consell Comarcal de l'Alt Penedès. 

Darrera actualització: 28.07.2023 | 15:16