Eliseu Alegre Bolet

De la masia castellvinenca Cal Ganso.

Grau en Mestre d’Educació Primària especialitzat en Pedagogies Terapèutiques. Màster en Direcció i Gestió de Centres Educatius. 

És membre i cofundador del Ball de Pastorets, tot i que al llarg dels anys ha passat per diferents entitats del poble com ara la Coral El Petit Valiet, el grup de teatre Loftu i el Ball de Capgrossos.

L’Eliseu compta amb una llarga experiència al món de l’educació en el lleure molt vinculada a l’Agrupament Escolta Els Xarel•los, on actualment en dirigeix la representació teatral Nadalenca del Pessebre Vivent Parlat de Sant Jaume dels Domenys.

Creu en l'educació com a eina de transformació social activa i diversa que promou la inclusió, la igualtat i el respecte envers tots els col·lectius de la societat. 

Casteller de tota la vida, una mica artista i un enamorat de l’entorn únic de Castellví de la Marca i el Penedès. Diu, que quan el temps li permet, la trompeta i la música el transporten a llocs únics. 

És un apassionat per la imatgeria festiva i els balls polulars folcklòrics de Catalunya, codirigeix el projecte @culturoscopi, on en podeu trobar un recull històric i visual que mica en mica es va ampliant. 

Aquesta és la seva primera legislatura a l'Ajuntament de Castellví de la Marca (Junts per Castellví de la Marca).

Darrera actualització: 17.07.2020 | 11:12