IV FÒRUM JOVE DE CASTELLVÍ DE LA MARCA

Dilluns, 16 de maig de 2016 a les 00:00
IV FÒRUM JOVE DE CASTELLVÍ DE LA MARCA
El dissabte 14 de maig va tenir lloc la celebració del IV Fòrum jove de Castellví de la Marca, un espai de trobada, participació i diàleg permanent amb els joves del municipi. L’objectiu principal del fòrum era donar l’oportunitat de conèixer a les noves generacions joves i poder explicar el funcionament del servei local de joventut.

La jornada va ser un èxit total de participació amb 70 joves inscrits a les diferents activitats i/o tallers que es van proposar. La jornada estava dividida en 3 àrees:
  • l’àrea d’oci estava formada per 3 inflables per joves (shotdown, wipe out i bumper ball) que van gaudir durant 3 hores i on la gran majoria de joves s’ho van passar d’allò més bé
  • l’àrea de dinàmiques participatives estava formada per dos tallers on els joves estaven separats per franges d’edat. Els joves més grans, i de la mà de la Núria Puentes (tècnica de prevenció de la Mancomunitat Penedès-Garraf) van parlar sobre elements de reducció de riscos en diferents situacions sobre l’alcohol, la conducció, el sexe segur i altres substàncies. Els joves més petits, i de la mà del Jonathan Moreno (tècnic de joventut del nostre municipi) van fer una dinàmica on s’havien de representar diferents situacions molt comuns en ambients juvenils a partir d’un joc de cartes anomenat “Jugo les meves cartes”. Cal dir que tots els joves van participar a les dinàmiques i vam poder treure molt de suc amb els temes d’actualitat juvenil. En total uns 25 per dinàmica.
  • i l’àrea festiva amb la celebració d’un sopar jove on vam poder conèixer de més a prop quines són les coses que preocupen al jovent del nostre poble.


Des de l’àrea de joventut estem molt contents de la feina que s’ha fet, i ara només queda continuar treballant amb i pels joves de Castellví de la Marca.
Darrera actualització: 23.04.2019 | 10:34