Rutes

 • Ruta de les fonts de Castellví de la Marca

  Les fonts naturals són un element que ha estat sempre present a Castellví de la Marca. El municipi està ple de fonts que amb el pas del temps s'han anat perdent o modificant, tant per l'acció de la naturalesa com per l'acció humana. És per aquest motiu que algunes d'elles s'han restaurat i s'han recuperat per tal de no perdre un dels recursos naturals del municipi. I d'aquí, la creació d'una ruta que tot passant per algunes de les fonts més emblemàtiques permetés conèixer una mica més Castellví de la Marca. 

  La ruta inclou la font de la puça, font del Rei, font de Cal Morgades, font de Ribafort (artificial), font de Cal Noia, font de Cal Olivella, font de Cal Ravella i font de Cal Tessu.

  Longitud: 12km

  Durada: a peu 2-3 hores / en bici 1h 

  Enllaç a la ruta a Wikiloc

 • Anella verda

  Fer esport sense sortir del municipi és possible! 

  No saps què és l'Anella Verda? Es tracta d'un circuit esportiu de màquines biosaludables que compta amb 5 punts amb diferents combinacions de màquines per fer exercici. Els 5 punts es troben al Maset dels Cosins, les Cases Noves de Cal Marques, les Casetes i a 2 espais de la Múnia. 

  Perquè ho puguis trobar fàcilment, el recorregut està senyalitzat amb uns cartells de color blau que aniràs trobant pel camí. També hi ha un mapa amb tot el recorregut complet, juntament amb les fonts i els punts on hi ha les màquines, a cadascun dels 5 punts on s'hi han instal·lat les màquines.

 • Camí Ramader de Marina

  El Camí ramader de Marina. De la Cerdanya al Penedès és un projecte a través del qual es pretén recuperar l’antiga ruta transhumant entre la Cerdanya i el Penedès, per potenciar l’activitat ramadera i, alhora, dinamitzar turísticament la ruta donant nous usos al camí per fer rutes a peu o en BTT. Un dels ramals de la ruta passa pel nostre municipi, Castellví de la Marca. 

 • Camí de Sant Jaume - de Vilafranca a St Jaume dels Domenys

  Aquest tram de camí de Vilafranca del Penedès a Sant Jaume dels Domenys facilita que la gent de Vilafranca i rodalies que vulgui fer el tradicional camí a la capital jacobea pugui sortir a peu de casa seva i arribar a Sant Jaume dels Domenys. Des d’aquí continua un altre tram, també senyalitzat, que arriba a Vila-rodona i enllaça amb el branc del Camí de Sant Jaume de Catalunya que surt de Tarragona.

 • Ull de llebre

  Aquest recorregut circular ressegueix la plana oest de Vilafranca, entre la Bleda i el peu del Castellot. És còmode i assequible per a tots tipus d'edat i condició física. 

  Tipus de camins: majoritàriament bons o molt bons i carreteres de molt baixa intensitat. Guals. Diferents dreceres per fer circuits més curts. 

 • Penedès 360 - Ruta SlowBike

  Ruta circular per fer en bicicleta per descobrir el Penedès. 

  Longitud: 152,2 km

  Dificultat: Baixa

Darrera actualització: 15.06.2016 | 16:26
Darrera actualització: 15.06.2016 | 16:26