Fira Enogastronòmica

Aquest any sí! 

Torna la Fira Enogastronòmica de la Festa del Most on poder gaudir dels productes de les caves i cellers de Castellví de la Marca i les degustacions gastronòmiques dels restaurants del municipi! Hi participaran les Caves Pere Rius, Cava Berdié, Terra de Marca, Bolet i Vila Morgades. Per part dels restaurants, podreu degustar els platets de Cal Padrí, La Societat de la Múnia, La Societat de Castellví i Ca l'Enric.  L’únic que canviarà serà la ubicació, per tal de respectar les mesures Covid i que totes i tots puguem gaudir de la fira, aquest any se celebrarà a la rambla de la Llibertat.

📅dissabte 16 d’octubre
⏰ de 19 a 00.30h

ACTIVITATS

CONTA-CONTES AMB LA FADA VINOSA

Recordes la Fada Vinosa que ens va visitar amb els Reis Mags d'Orient? Aquest cop ens torna a visitar per explicar-nos contes amb històries relacionades amb la verema. Activitat adreçada a infants.

⏰dos passes: un a les 19:00 i un altre a les 20:00h
📍Rambla de la Llibertat

LABORATORI DELS SENTITS DE LA VINYA I EL VI

Durant la fira enogastronòmica els infants també podran passar-s’ho d’allò més bé! Us podreu acostar al món de l’enologia i viticultura a través del joc i de l’experimentació. Al “Laboratori dels sentits de la vinya i el vi” aprendreu què és la vinya, la feina del pagès i fins i tot coneixereu els processos de fermentació.

⏰de 19:00 a 22:00h
📍Rambla de la Llibertat
➡️Activitat a càrrec de Fem Vinya

ECO CARROUSSEL DE TEMÀTICA DEL VI I LA VINYA

Has pujat mai a uns cavallets d’acció a pedals en forma de botes de vi? A més a més, està realitzat a partir de productes reutilitzats. Activitat gratuïta adreçada a infants.

⏰de 19:00 a 23:00h
📍Rambla de la Llibertat

EXPOSITORS

La MOSTRA ENOGASTRONÒMICA és una fira de degustacions amb participació de diversos sectors comercials de Castellví de la Marca. Els sectors participants són: vins i caves, gastronomia, productes de la terra i artesans.

Per participar com a expositor caldrà omplir el formulari online “Formulari d’inscripció” amb totes les dades sol·licitades.

Fent click aquí trobareu un document on es troben especificades les condicions de participació. 

Darrera actualització: 08.10.2021 | 13:25
Darrera actualització: 08.10.2021 | 13:25