Consells de participació

Els consells de participació són espais de debat i de consulta que contribueixen i generen valor afegit a la presa de decisions del govern municipal. Que la ciutadania formi part de les decisions enriqueix i dona un valor afegit a la governança. 

Castellví de la Marca compta actualment amb un consell de participació: el Consell de la Infància i l’Adolescència.  

Consell de la Infància i l'Adolescència


El passat 4 d’octubre de 2018 en una reunió al Polivalent de la Múnia es va constituir el Consell de la Infància i l’Adolescència de Castellví de la Marca. En l’actualitat està format per 12 nenes i nens d’entre 8 i 12 anys que fan de representants i portaveus de les propostes, suggeriments i queixes dels infants. D’aquesta manera, els més petits i petites també estan presents en les decisions del municipi.  

Celebren reunions trimestralment a la Sala de Plens de l’Ajuntament i, entre altres aspectes, els infants i adolescents decideixen en què volen invertir els diners de la seva partida pressupostària.  

Està composat per:

Presidenta: Dària Santiago, regidora d’infància 

Vicepresidenta: Júlia Sivill Ros

Secretaria: Fani Vivar, tècnica de l’Ajuntament

Vocals: Llibert Mestres Jané, Aina Julià Santiago, Jordi Bondia Pujol, Sira Vidal Ràfols, Emma Calaf Arnabat, Francesc Biosca Micó, Aina Retamal Micó, Èlia Montalà Blanch, Martina Mestres Jané, Cesc Delgado Vilanova, Marc-Samir Mogas Pujol.

Reglament del Consell de la Infància i l'Adolescència de Castellví de la Marca.