La Comissió Especial de Comptes inicia els tràmits per aprovar el Compte General del 2021

Dimarts, 18 d’octubre de 2022

La Comissió Especial de Comptes es celebrarà el proper dia 20 d'octubre de 2022, a les 17.30 hores, per tal d’iniciar els tràmits d’examen i aprovació, en el seu cas, dels comptes generals de la corporació corresponents a l’exercici 2021, juntament amb els justificants i antecedents. La sessió serà retransmesa en directe a través del canal de YouTube de l’Ajuntament de Castellví de la Marca.

El Compte General és un conjunt de documents i estats que l'entitat local ha d'elaborar a finals de cada any per informar sobre:

  • Situació del patrimoni, és a dir, la situació dels béns i drets de l'Entitat local, del seu finançament i dels seus préstecs i deutes al final de l'any.
  • Les despeses, els ingressos, els beneficis i les pèrdues de l'Entitat local durant l'any a què es refereix el Compte General.
  • Com s'ha executat el pressupost de l'Entitat local, és a dir, informació sobre quina quantitat i en què s'han gastat els recursos que s'han obtingut en aquest any, quants recursos s'han obtingut i quins han estat aquests recursos. També s'informa sobre la forma en què s'han realitzat aquestes despeses i ingressos. 

El Compte general estarà integrat pels comptes anuals de l’entitat principal i de les seves entitats dependents, i un cop aprovat, s’envia tant a la Sindicatura de Comptes com al Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques.

 

Darrera actualització: 18.10.2022 | 16:11