Arxiu Municipal

El Servei d’Arxiu Municipal de Castellví de la Marca és el servei de l'ajuntament destinat a l’organització, classificació, conservació i difusió del patrimoni documental local. El servei gestiona els documents que provenen de les oficines municipals i són d’utilitat per a l’administració municipal i per garantir els drets dels ciutadans, els documents de conservació permanent, i fons i col·leccions de particulars, entitats i organismes vinculats al municipi de Castellví de la Marca. L´Arxiu Municipal de Castellví de la Marca forma part de la Xarxa d’Arxius Municipals (XAM) de la Diputació de Barcelona des de l’any 2004.

Serveis

Els serveis que ofereix són:

  • Consulta de fons
  • Reprografia
  • Assessorament a arxius d'entitats i associacions
  • Suport a la investigació

Fons documentals

L’arxiu municipal de Castellví de la Marca conté bona part dels fons que integren el patrimoni documental del municipi. La part més important és la dels fons generats per les diferents administracions municipals al llarg de la història, però també aplega fons d’institucions, fons d'entitats i fons personals, i recull els testimonis documentals que els ciutadans i les entitats locals hi vulguin dipositar.

El quadre de fons aplega la informació bàsica del conjunt de fons i col·leccions del Arxiu Municipal de Castellví de la Marca. Es pot consultar al següent enllaç.

Gestió documental i arxiu - Portal de Transparència

L’Arxiu Municipal posa a disposició de tots els interessats, a través de la xarxa Internet, alguns documents sobre la Gestió documental i arxiu com el quadre de classificació documental o el registre d'eliminació de documents a través del següent enllaç al Portal de Transparència

Actes digitalitzades

Ja són accessibles i es poden consultar les actes del ple de l’Ajuntament de Castellví de la Marca des del 1860 al 1968. 

Aquestes actes s’han digitalitzat en el marc del Programa de Manteniment de la Xarxa d’Arxius Municipals de l’Oficina de Patrimoni Cultural de la Diputació de Barcelona. L’eina d’Arxius Municipals Digitals (AMD) té com a objectiu facilitar l’accés i la difusió de les actes i documents d’òrgans col·legiats que es conserven als arxius municipals alhora que fa els arxius municipals dels ajuntaments més accessibles i transparents. 

Podeu consultar les actes a través del següent enllaç

Persones destinatàries:

Tothom que hi estigui interessat


Cost per l'usuari:

Gratuït


Com sol·licitar-ho:

Per a consultes presencials, cal concertar visita prèviament.


Oficina d'Atenció al Ciutadà - OAC

Avinguda Catalunya, 6 - 08732 Castellví de la Marca - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 938 918 077
Fax: 938 918 126
Adreça electrònica: marca@diba.cat
Horari:  
De dilluns a divendres de 9h a 14h
De dilluns a dijous de 16h a 19h
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 01.04.2019 | 14:55