Totes aquestes activitats s'han realitzat a l'Espai Jove durant aquest últim trimestre

Dimarts, 21 de desembre de 2021 a les 11:00

Durant aquest últim trimestre s'han realitzat diferents activitats a l'Espai Jove - El Cercle com dinàmiques, videojocs, sortides i tallers. Us en fem un breu resum a continuació. 

5 d’octubre- Dinàmica sobre els usos de l’espai jove amb Porta Cabot

El dimarts 5 d’octubre van venir a l’Espai Jove dues persones de la consultoria Porta Cabot. Van realitzar una dinàmica amb els joves que freqüenten l’espai amb l’objectiu d’elaborar el Pla d’Usos de l’Espai Jove, com a resultat d’una subvenció de la Diputació de Barcelona. La dinàmica va tenir molt bona rebuda entre les joves participants i van sortir moltes idees interessants per a transformar l’espai.

16 d’octubre. Tarda de videojocs amb Social Lovers

El passat 16 d’octubre vam tenir el plaer de comptar amb l’associació Social Lovers per portar a terme una tarda de videojocs. Social Lovers és una associació que prioritzen la socialització dels joves mitjançant les noves tecnologies i els videojocs a través de valors com el respecte i el companyerisme. Els joves van gaudir d’una tarda entretinguda amb activitats sense violència, jugant en parella per fomentar l’activitat en equip. Aquest taller va tenir molt bona rebuda entre els joves del municipi amb una alta participació.

7 de novembre- Sortida jove a Port Aventura

El passat diumenge 7 de novembre, juntament amb altres municipis de l’Alt Penedès, es va tornar a organitzar una activitat mancomunada a Port Aventura amb l’objectiu de cohesionar encara més el jovent penedesenc, oferint oci lluny del poble i vetllant per la màxima participació i inclusió possible amb la gratuïtat del transport per part de l’ajuntament. Com podeu veure a la fotografia, uns 300 joves van conquerir Port Aventura, disfrutant de l’ambientació de Halloween.

23 de novembre- Qüestionem les masculinitats hegemòniques amb Biterna Autodefensa

El passat dimarts 23 de novembre, en el marc de les activitats organitzades pel 25N – Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència contra les Dones, vam poder gaudir d’un taller a càrrec de l’associació Biterna Autodefensa. Aquest taller estava dirigit a nois i noies per separat. Amb els nois es va treballar sobre conceptes relacionats amb la masculinitat i les agressions; les noies es van centrar en aprendre moviments d’autodefensa. Aquest taller estava subvencionat per la Diputació de Barcelona.

29 de novembre- Taller de pantalles i xarxes socials

El passat dilluns 29 de novembre, l’Espai Socioeducatiu va oferir un taller sobre pantalles i xarxes socials. Els objectius es basaven en afavorir l’ús responsable dels aparells, promoure el bon ús de les aplicacions, treballar la identitat digital i conèixer els aspectes positius i negatius de l’ús de pantalles i les xarxes socials. Aquest taller estava subvencionat per la Diputació de Barcelona.

 

Darrera actualització: 21.12.2021 | 11:59