Tens dubtes a l'hora de realitzar tramitacions digitals?

Dilluns, 17 de maig de 2021 a les 00:00

El Consell Comarcal de l'Alt Penedès ofereix, en format virtual i gratuït tallers de suport a la tramitació digital per a persones emprenedores, professionals i petites empreses. Concretament, un de certificats digitals i signatura electrònica i un altre de facturació electrònica. 

L'administració està immersa en un procés de transformació digital que comporta, entre altres, un canvi en la manera de relacionar-se amb la ciutadania i especialment, amb els col·lectius professionals obligats a relacionar-se de manera telemàtica amb l'administració.

En aquest sentit, i amb la voluntat de donar a conèixer les eines que ofereix el canal digital, el Consell Comarcal ofereix, en format virtual i gratuït, Tallers de suport a la tramitació digital per a persones emprenedores, professionals i petites empreses.

 

Taller sobre certificats digitals i signatura electrònica  - ús simple i eficient. 

Dia 18 de maig de 16h a 18h - format virtual

 

Taller sobre facturació electrònica - que és i com funciona

Dia 25 de maig de 16h a 18h - format virtual 

 

La inscripció a aquests tallers es realitza a través del Portal de Tràmits i Gestions de la web del Consell Comarcal de l'Alt Penedès.

L'objectiu d'aquests tallers és aprendre a utilitzar de manera simple i pràctica les eines de transformació digital existents i poder-les implementar. Al llarg de les sessions es facilitaran les eines i mecanismes per facilitar la implantació i ús i s'explicarà el seu funcionament.

Darrera actualització: 17.05.2021 | 16:24