Reunió amb els Serveis Territorials de la Generalitat

Divendres, 1 de març de 2024

Aquest passat dilluns vam rebre la visita del Sr. David Agustí Belart, director de Serveis Territorials a Barcelona del Departament de la Presidència de la Generalitat.

Va ser una trobada on l'alcalde, Eliseu Alegre, el regidor d'urbanisme, Josep Morató, i l'equip tècnic de coordinació de l'Ajuntament van exposar diferents temes pendents de resoldre a Castellví de la Marca.

Entre ells es va parlar de la problemàtica de la sequera i del mal estat en què es troben alguns trams de la xarxa d'aigua municipal. Es va sol·licitar reforçar el finançament per a dur a terme reparacions i així poder complir amb les restriccions i limitacions d’aigua demanades des de la Generalitat de Catalunya.

També es va parlar sobre les línies de subvencions del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) que s'atorguen als municipis durant el mandat i les possibilitats per tal de poder-les aprofitar al màxim.

L'Ajuntament està agraït de poder tenir aquestes trobades i poder expressar de primera mà les línies de treball i necessitats dels veïns i veïnes de Castellví de la Marca.

Darrera actualització: 1.03.2024 | 13:38