Resum del Ple Municipal del 2 de maig de 2023

Dijous, 4 de maig de 2023

El Ple Municipal de l’Ajuntament de Castellví de la Marca va celebrar el dimarts 2 de maig una sessió extraordinària (núm. 06/2023). 

Aquest ple es va celebrar de manera presencial a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Castellví de la Marca.  

  • El Ple realitza el sorteig dels membres de les Meses Electorals per les eleccions municipals del proper 28 de maig de 2023. Es va procedir al sorteig, per mitjans informàtics a través del portal  “IDA_CELEC” facilitat per l’INE, dels membres que han de composar les meses electorals en les properes Eleccions Municipals, a celebrar el dia 28 de maig de 2023. Ja s’han cursat les notificacions i els membres titulars i suplents disposen de set dies naturals des del següent a la notificació per presentar les al·legacions que estimin pertinents. Tanmateix, els majors de 65 anys que hagin estat escollit en el sorteig poden excusar-se del seu deure en el mateix moment de la notificació, exhibint el seu DNI a la persona que realitzi la notificació, sense necessitat de personar-se a la Junta Electoral de la Zona.
  • El Ple aprova per unanimitat la llista provisional d’admesos i exclosos per l’elecció del jutge de pau titular i substitut.
Darrera actualització: 8.05.2023 | 10:06