Recorregut de la cavalcada de Ses Majestats els Reis d’Orient

Divendres, 5 de gener de 2024

Esteu preparades i preparats per a rebre a Ses Majestats els Reis d'Orient? Us expliquem per on passaran i on faran parada! 

Aquesta tarda, un cop es faci fosc, cap allà les 18h, el Castellot i la cova s’il·luminaran. Tot seguit, els Reis i els seus ajudants iniciaran el camí cap al peu del Castellot. 
Un cop allà, pujaran a les carrosses i iniciaran la rua pels nuclis del municipi. En primer lloc passaran per dins el nucli de les Cases Noves de la Riera i tot seguit es dirigiran cap al Maset dels Cosins, on tindrà lloc la primera parada a la Societat de Castellví. Allà els infants podran conèixer els reis i entregar-los les seves cartes. 

Tot seguit, continuaran pel barri del Cuscó, passaran per davant de Cal Rabella i aniran cap a les Cases Noves de Cal Marques, entrant per les Cases de Sant Joan. Allà, un cop arribats al polivalent, faran la segona parada. 

A continuació, es dirigiran cap a la Múnia, entrant per l’Avinguda Penedès i fent parada a l’Ajuntament. Allà els estaran esperant els emissaris reials: la fada Vinosa, la maga Marmellar i el bruixot Pascol per fer-los entrega de les claus. Un cop tinguin les claus, passaran pel c/ Mediterrani, c/ Nou i c/ Anselm Clavé per concloure la seva ruta a la Societat Cultural La Munienca (Av. Catalunya) on també els infants es podran acostar a parlar i conèixer a Ses Majestats. 

En cas de pluja, pareu atenció a les xarxes socials des d’on s’anirà informant de qualsevol canvi.

Darrera actualització: 5.01.2024 | 15:25