Reconeixement en govern obert i transformació digital

Divendres, 3 de juny de 2022 a les 00:00

El Consorci Administració Oberta de Catalunya ha concedit a l’ajuntament de Castellví de la Marca el diploma que l’acredita com un dels 10 ajuntaments amb millor gestió de la transformació digital de la seva relació amb la ciutadania i en la seva gestió interna dels municipis d’entre 1.001 i 5.000 habitants.

Aquest reconeixement s’atorga a partir dels processos d’avaluació de la maduresa digital de les administracions que realitza l’AOC i que mesuren la qualitat en diferents aspectes com drets digitals, transparència, govern obert o tramitació electrònica.

L’objectiu dels reconeixements Administració Oberta és valorar i reconèixer la implantació i l’ús dels serveis d’administració electrònica i la seva conseqüent transformació digital en la seva relació amb la ciutadania i en la seva gestió interna i el govern obert.

L’AOC atorga cada any els guardons als ajuntaments i consells comarcals que han destacat en l’impuls de la transformació digital i el govern obert en la seva relació amb la ciutadania i en la seva gestió interna.

A l’Alt Penedès han estat guardonats també els municipis de Santa Margarida i els Monjos, Olèrdola i Sant Sadurní d’Anoia.

Podeu consultar tots els guardonats en el següent enllaç

Darrera actualització: 03.06.2022 | 13:56

Imatges