Rebem la visita dels emissaris dels Reis

Dimecres, 5 de gener de 2022 a les 00:00

Us recordeu dels emissaris que van venir a acompanyar als Reis d'Orient l'any passat? Porten tot l'any pel nostre municipi i tenen tantes ganes de tornar a veure als infants de Castellví de la Marca que vindran el proper dia 3 de gener! 

El dia 1 de gener vam començar l’any amb bones notícies: vam rebre una carta de la maga Marmellar, el bruixot Pascol i la fada Vinosa dirigida als infants de Castellví de la Marca! Els tres emissaris dels Reis d'Orient tenien moltes ganes de tornar a veure als infants del municipi!!

Així doncs, el dilluns dia 3 de gener vam rebre la visita dels tres emissaris dels Reis d’Orient: la fada Vinosa, la maga Marmellar i el bruixot Pascol ✨ amb moltes activitats i sorpreses prepadades! 

En acabar el seu espectacle vam poder ajudar-los a pintar uns estels gegants per la carrossa que lluiran aquesta nit durant la cavalgada. També vam poder deixar els nostres desitjos al racó dels desitjos i ens vam poder fer fotos amb ells!

Aquesta nit, guiaran als Reis durant la seva visita a Castellví de la Marca. Estigueu atents i atentes al Castellot, un cop s’il·lumini i els veieu baixar amb les torxes ja els podeu venir a rebre! 

 

Darrera actualització: 10.01.2022 | 09:33