Quina gran festa la 1a Fira d'Entitats!

Diumenge, 23 d'abril de 2023 a les 11:00

Ahir Castellví es va omplir de cultura, tradicions, entitats i folklore a la 1a Fira d’Entitats de Castellví de la Marca. Un punt de trobada entre les entitats del municipi i també per donar a conèixer tot el teixit associatiu.  

El dissabte durant tota la tarda la plaça de la Societat de Castellví va acollir la 1a Fira d'Entitats de Castellví de la Marca, organitzada pel Drac de Castellví amb el suport de l'Ajuntament. 

Les entitats van organitzar diferents parades de tallers, merchandising o activitats. Van participar un total de 14 entitats: el drac de la Múnia va realitzar un concurs de pintar dracs, el drac de Castellví una subhasta silenciosa i una rifa, els diables "Els Cremats" un joc de pescar aneguets, els diables "Els Petits Cremats" van omplir la plaça de forques amb un taller de fer forques i també van vendre crispetes, els gegants de la Múnia van posar una parada de merchandising, la tòmbola del ball de pastorets va ser un èxit, les gitanes van vendre "els encants de les Gitanes" en un mercat de segona mà, el Club Ciclista La Marca va organitzar un concurs per dissenyar el nou bidó del club, la coral infantil "El Petit Vailet" i els capgrossos també van vendre merchandising i van fer un taller de pintar puzzles, les caramelles de Castellví van posar el punt dolç a la tarda amb coca i xocolata, la societat de Castellví va organitzar el 2n mercat del llibre vell, l'Ovella de Castellví va preparar un taller per crear ovelletes i el porquet de Sant Antoni, entitat convidada, també va vendre merchandising. 

A partir de les 18h, Zebrass Marching Band va animar encara més la festa fent ballar a tothom! 

Va ser una tarda amb un ambient molt bonic, on molta gent es va acostar a Castellví a conèixer la cultura, folklore i tradicions del municipi, en una oportunitat per a difrondre les entitats del municipi i alhora ser un punt de trobada entre elles. Moltes gràcies a totes les entitats i associacions que en vau formar part i especialment al Drac de Castellví per organitzar aquesta tarda tan genial!

 

 

 

Darrera actualització: 24.04.2023 | 10:25