Nits d'estiu 2019

Dimecres, 26 de juny de 2019

El juny ja s’acaba i deixa pas al mes de juliol: un mes que ens porta les “Nits d’Estiu” del nostre municipi. Vols conèixer totes les activitats que tindran lloc? 

La primera activitat però, tindrà lloc aquest divendres 28 de juny, coincidint amb la Festa Major de les Cases Noves de Cal Marques. A les 22:00h a la plaça de l’Amistat es podrà gaudir de l’obra “Tosca” de G. Puccini com si s’estigués al mateix Liceu de Barcelona dins del cicle “Liceu a la fresca”.

Durant les “Nits d’Estiu”, cada dijous la piscina estarà oberta de les 22h fins a mitjanit dins del cicle “Noctàmbuls”. El dia 4 hi haurà piscina amb taller de henna i l’11 piscina amb música.

Un dels actes musicals d’aquest any serà l’actuació de l’Anna d’Ivori que tindrà lloc el divendres 12 a les 22h a Castellví (Maset dels Cosins). Ella és una cantant i compositora que viu dia a dia intentant transformar les seves vivències i emocions en amor, paraules i en música. Ha compartit escenari i cançons amb el Manu Guix i el Joan Rovira, que casualment van actuar a la Múnia en les dues últimes edicions de les “Nits d’estiu”. Després de publicar l’any 2017 el seu primer disc “Rere els vidres”, actualment es troba treballant i preparant el seu segon treball. Estarà acompanyada de l'Adrià Mort a la bateria. 

El dijous 18 tornarem a tenir la piscina oberta fins a mitjanit amb música i el dijous següent, el 25, hi haurà inflables aquàtics.

La cloenda de les “Nits d’Estiu” la posarà el duet de la Ivette Nadal i el Caïm Riba amb la seva actuació el divendres 26 a les 23h a la plaça Nova de la Múnia. La Ivette Nadal canta i recita amb una veu personal, contundent i profunda, es mou per uns territoris expressius i una formalitat una mica llunyans dels cànons habituals de la cançó d’autor del nostre país. De la mà d’en Caïm Riba ens presentarà uns nous arranjaments amb un so cosmopolita, tot fent una revisió dels seus quatre discs integrant la poesia i les lletres de les cançons.

Activitats variades i pensades per a tothom. Us recordem que es tracta d’activitats totalment gratuïtes.

Darrera actualització: 26.06.2019 | 11:32