Millores i novetats en el servei de salut municipal

Divendres, 1 de març de 2024

Ahir la regidora de salut, Núria Arnau; l'alcalde, Eliseu Alegre i el regidor de serveis municipals, Josep Morató, es van reunir amb la direcció de l'Equip d'Atenció Primària Rural Oest.

Tal com van exposar els components de la direcció, aquesta divisió territorial (Rural Est i Rural Oest) ve acompanyada de canvis importants que queden detallats a continuació:

Hi haurà un canvi de metge de família. A partir del dia 4 de març, la professional de medicina familiar serà la Dra. Ester Casals Ripollès.

Després de sol·licitar-ho en diferents trobades prèvies, s'incrementen els dies d'atenció mèdica al municipi. A partir del dia 11 de març, la metgessa de família visitarà els dilluns, els dimecres i els divendres, i un dimarts cada quinze dies.

Al llarg de l'any, com a municipi, tindrem a disposició tres sessions per la comunitat en les quals es treballaran diferents temes com la nutrició, la fisioteràpia, el benestar emocional o la gestió dels aplicatius de salut, entre d'altres, que ajudaran a millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes que hi vulguin participar.

Les urgències fora de l'horari d'atenció habitual del consultori, es realitzaran al CAP dels Monjos de 15:00h a 20:00h i es podrà demanar cita a través del telèfon 938186748.

Sabent la falta real d'efectius, hem manifestat la necessitat de tenir, com a mínim, una previsió dels dies que no hi haurà servei de medicina familiar per tal que la població conegui amb antelació els dies que no disposarà de metgessa.

Ben aviat es comunicarà el nou calendari de visites.

Celebrem les millores i continuem treballant per tenir un bon servei sanitari al municipi.

Darrera actualització: 1.03.2024 | 15:02