La Pedals de Clip passarà per Castellví de la Marca

Divendres, 6 de maig de 2022 a les 00:00

Un cop més "La Pedals de Clip", una ruta cicloturista per a bicicletes clàssiques de carretera per la Comarca del Gran Penedès entre Barcelona i Tarragona, passarà per Castellví de la Marca aquest diumenge 8 de maig.

La Marxa tindrà dues rutes, la llarga d'uns 73 km i la curta d'uns 45 Km. Totes dues passaran per Castellví de la Marca, tot i que per punts i moments diferents.

La ruta curta passarà per Castellví de la Marca entre les 11:30-11:45h aproximadament. Vindrà de la Bleda, passarà per Ratera, arribarà a la B-212 direcció la Múnia i pujarà pel c/ Ponent amunt cap a Pedrès, per continuar per la BV-2128 direcció Sant Martí Sarroca, passant per davant de les Conilleres.

La ruta llarga passarà en dos moments pel municipi. Entre les 11:40 i les 12h, la Marxa vindrà direcció La Bleda i entrarà al municipi per Ratera, arribarà a la carretera B-212 direcció la Múnia, travessarà el poble per l'Av. Catalunya, girarà a l'esquerra pel camí asfaltat de davant del camp de futbol i seguirà direcció Sant Marçal. 

Cap al migdia, entre les 13:30 i 14h, vindran direcció Gomila, aniran cap a Cal Margarit, travessaran per dins del nucli de les Cases Noves de la Riera fins a arribar de nou a la BV-2128 direcció Sant Marí Sarroca, passant per les Conilleres.

Si heu de circular per aquestes vies, pareu atenció mentre el grup faci el seu pas, que serà aproximadament a les hores comentades.

Darrera actualització: 06.05.2022 | 18:16