La Generalitat tira endavant una nova àrea d'activitat econòmica al Penedès

Dimecres, 31 de juliol de 2019 a les 00:00

La Generalitat impulsa un polígon al Penedès. Aquest Pla Director Urbanístic afecta tres municipis: Castellet i la Gornal (70%), l'Arboç (20%) i Castellví de la Marca (10%).

Cal recordar que el Pla Director Territorial del Penedès del 2008 i els plans urbanístics dels 3 municipis ja van preveure aquest sòl industrial mancomunat.

Es tracta d’un projecte aprovat inicialment l’any 2005, tot i que l’Ajuntament n’ha enrederit l’execució volent que fos ordenada i endreçada per un Pla Director.

L’Ajuntament de Castellví de la Marca ha aconseguit reduir la superfície de sòl industrial un 20% i negociarà per aconseguir:

  • Respectar els habitatges actuals
  • Ampliar les zones verdes al voltant dels habitatges i de les carreteres
  • Parcel·les petites al nostre terme municipal i a les zones pròximes
  • Façanes d’arbrat per reduir l’impacte visual

Tot i que és la Generalitat qui ho tira endavant i qui ho executa, l’Ajuntament de Castellví de la Marca vol que tothom hi pugui dir la seva. És per aquest motiu que el proper 4 de setembre es realitzarà una audiència pública amb el Sr. Josep Armengol, sub-director general d'Acció Territorial i de l'Hàbitat Urbà de la Generalitat de Catalunya, on s’exposarà el projecte i s’obrirà un espai de participació entre el veïnat.

Està previst que la redacció del Pla Director s'allargui durant 2 anys.

Fent click aquí trobareu la notícia de la Generalitat de Catalunya.

Darrera actualització: 31.07.2019 | 14:44