La bellesa de les veus de les Escarteen Sisters en un entorn meravellós

Dilluns, 21 de juny de 2021 a les 00:00

Aquest diumenge es va viure un vespre ben màgic i bonic al municipi. El Festival EVA va tornar a fer parada a Castellví de la Marca, en aquest cas amb un concert molt especial.

150 persones es van acostar a la masia Puigserol on van gaudir de la sensibilitat i la bellesa de les veus de les Escarteen Sisters, acompanyades per Josep Cordobés i d'unes vistes al Castellot i als camps verds de vinyes que rodegen el nostre municipi.

Moltes gràcies a Terra de Marca pel cava i per deixar-nos gaudir d'aquest espai, a tothom qui va col·laborar perquè poguéssim gaudir d'un capvespre tan especial i a totes les persones que vau assistir.

Si no heu pogut venir a cap de les dues activitats ja realitzades al municipi, encara us queda una última oportunitat el 15 de juliol amb el joc de nit "Paraules que trenquen ossos", un espectacle itinerant pel bosc, a partir de 12 anys i pensat pels més joves del municipi. Hi haurà dos passes: un a les 21.30h i un altre a les 23h. Les places són limitades, reserva la teva al 687031215.

Darrera actualització: 22.06.2021 | 11:03