Jornada d'Adopció: Descobreix els gossos del CAAD Penedès

Dijous, 4 d’abril de 2024

Esteu buscant un amic de quatre potes per omplir la vostra llar d'alegria i amor incondicional? Aquesta és la vostra oportunitat! Esteu convidats a la jornada d’adopció i tinença responsable del CAAD Penedès. 

Data: Diumenge 7 d’abril de 2024.

Hora: de 10:30 a 13:30 h.

Lloc: Plaça del Molí de Vent de Santa Margarida i els Monjos.

El CAAD Penedès aproparà una selecció dels gossos i gosses que acull al centre i permetrà al públic assistent conèixer d’una manera amena i molt propera els animals que esperen trobar la seva llar per sempre.

Amb els suport de voluntaris, es presentaran els candidats a la passarel·la d’adopció i posteriorment atendran les consultes de les persones en conèixer amb més detall cada animal.

L’equip del CAAD Penedès us guiarà en el procés d'adopció i respondrà a totes les vostres preguntes sobre com tenir cura de l’animal, la gestió del seu comportament i més.

A més de conèixer als nostre amics que us esperen, també podreu gaudir d'activitats al voltant dels animals, com xerrades informatives sobre la importància de l'adopció responsable, demostracions d'obediència canina, i molt més.

Podreu conèixer la tasca que fa VoluntaCaad i feu-vos socis i si ja teniu un animals, podeu venir amb ell per a que comprovem les dades del microxip i del cens, eina indispensable per permetre la seva recuperació en cas de pèrdua.

No importa si esteu buscant un company atlètic per sortir a córrer o un amic tranquil per compartir tardes de sofà, al CAAD Penedès trobareu el vostre company perfecte.

Uniu-vos en aquesta jornada dedicada a l'amor i la solidaritat, i descobriu com un petit gest pot canviar la vida d'un animal per sempre!

Us hi esperem!

Darrera actualització: 5.04.2024 | 14:06