Ja tenim aquí la Festa Major de la Múnia!

Dissabte, 14 d'agost de 2021 a les 00:00

Un joc innovador per a totes les edats, la presentació d'imatgeria festiva de Castellví de la Marca i el pregó a càrrec d'en Peyu van donar el tret d'inici aquest dijous i divendres a la Festa Major de la Múnia d'aquest any. 

El dijous per la tarda, tant petits com no tan petits, van passar una estona d’allò més divertida jugant al làsertag!

El divendres per la tarda es va celebrar la presentació d'imatgeria festiva de Castellví de la Marca. 

Durant la presentació vam conèixer els noms i les històries dels Capgrossos de la Múnia. Moltes gràcies per deixar-nos coneixe-us una mica més!

També a l’acte de presentació d’imatgeria festiva es van presentar oficialment els gegantons de la Múnia! Estem molt contents que passeu a formar part dels balls folklòrics del municipi!

Des del dia que els Gegants de la Múnia van entrar al taller del Joan Josep Rovira, que teníem moltes ganes de veure el resultat final de la seva restauració! Ells també van formar part de l’acte de presentació d’imatgeria festiva de Castellví de la Marca!

Benvinguda Tura! Per fi vam poder conèixer l’Ovella de Castellví, la nova peça d’imatgeria festiva del municipi! Moltes gràcies per apostar per la cultura! Que per molts anys et puguem veure ballar!

Aquest any el pregó de la Festa Major de la Múnia el va realitzar en Peyu! La pista de l’escola “El Castellot” es va omplir de gom a gom! Els riures van estar assegurats i ens ho vam passar d’allò més bé!


 

Darrera actualització: 10.09.2021 | 08:44