Ja està en marxa la renovació de la xarxa d’aigua de les Cases Noves de Cal Marques

Dimecres, 7 d'abril de 2021 a les 12:00

A finals de març es van iniciar les obres per la renovació total de la xarxa d’aigua del nucli de les Cases Noves de Cal Marques. La xarxa d'aigua del nucli de les Cases Noves de Cal Marques presentava molts problemes de fuites d'aigua per culpa de l'antiguitat i la fragilitat de la xarxa.

La xarxa d'aigua del nucli de les Cases Noves de Cal Marques presentava molts problemes de fuites d'aigua per culpa de l'antiguitat i la fragilitat de la xarxa. En els últims anys ha estat objecte de constants reparacions amb la consegüent molèstia al veïnatge.

Amb aquestes obres, s’està renovant la totalitat de la xarxa en baixa de distribució a l'interior del nucli de les Cases Noves de Cal Marques. La conducció existent s’està substituint per una altra de material de major qualitat i de dimensionament més adient, per tal de garantir un servei de qualitat i que possibiliti la instal·lació d'una xarxa d'hidrants al nucli.

A més dels problemes amb el material de les conduccions d'aigua, la xarxa de distribució també presentava deficiències en el seu disseny. Hi havia una carència d'elements com les vàlvules de seccionament, que provocava que cada cop que s'originés una avaria o un tall d'aigua programat, s'hagués de procedir al buidatge de la totalitat de la xarxa del nucli. També, a causa del diàmetre de l’antiga canonada, s’impossibilitava la instal·lació d'una xarxa d'hidrants al nucli.

Està previst que les obres finalitzin al mes de maig. Aquesta actuació és finançada per la Generalitat, pel veïnat i l’Ajuntament de Castellví de la Marca.

Darrera actualització: 07.04.2021 | 14:50