Inauguració oficial de la restauració de la torre del Castellot

Dimecres, 14 de novembre de 2018

Dins de les Festes de Sant Sadurní­, s'inaugurarà oficialment la nova torre amb una caminada.

El proper 24 de novembre, en el marc de les Festes de Sant Sadurní de Castellví, es realitzarà la inauguració oficial de la restauració de la torre del Castellot. Amb aquesta 1ª fase de les obres del Castellot, s’ha retornat a la torre al seu estat i alçària original i s’ha habilitat a la part de dalt un mirador des d’on es pot apreciar una de les millors vistes panoràmiques del Penedès.

Les obres de restauració d’aquesta 1ª fase es van iniciar el passat mes d’abril i han conclòs a mitjans d’octubre i s’han pogut realitzar gràcies a una subvenció dels Fons FEDER de la Unió Europea.

L’acte d’inauguració consistirà en una caminada fins a dalt de la muntanya del Castellot. A les 10 del matí se sortirà de baix al pàrquing que hi ha al costat del pont de les Cases Noves de la Riera. Un cop dalt, es realitzaran els parlaments del Sr. Xavier Ramos, alcalde de Castellví de la Marca; el Sr. Ramon Martí, director arqueològic de l’equip de recerca de la Universitat Autònoma de Barcelona que ha realitzat les excavacions arqueològiques i del Sr. Josep Sànchez, arquitecte encarregat de la 1ª i 2ª fase de restauració del Castellot. També hi haurà cotxes a disposició per pujar a dalt per aquelles persones que tinguin dificultats en dur a terme la caminada.

Hi esteu tots convidats, això si, cal apuntar-se prèviament a l’Ajuntament (938918077) abans del dia 22 de novembre, ja que hi haurà una petita sorpresa.

 
Darrera actualització: 23.04.2019 | 11:46