Festa del Most 2022 - Fira Enogastronòmica

Dilluns, 31 d'octubre de 2022 a les 00:00

Prop d'un miler de persones van passar per la Fira Enogastronòmica de la Festa del Most. La fira s'ha convertit en un espai on gaudir d'un vespre en bona companyia tot tastant els productes locals de Castellví de la Marca.

Un dels objectius de la Fira Enogastronòmica és donar a conèixer Castellví de la Marca. 🍷Els productors locals de vins i cava en són un dels principals protagonistes. I per acompanyar-los, els restaurants del municipi preparen uns tastets dels seus plats🍽. Hi pot haver millor combinació?

Durant la Fira Enogastronòmica vam estar molt ben acompanyats pels grups @koren_acoustic, Tocats del Grall, Xavi Diaz Quarter i @elsvinardells. Tots ells ens van fer gaudir amb la seva música!

Els infants també s'ho van passar d'allò més bé a la Fira Enogastronòmica. La Fada Vinosa ens va explicar una nova història i en acabar ens va proposar fer un taller! A l'espai Kapla van jugar amb peces petites de fusta exactament idèntiques i van anar construint figures. També hi havia l'Eco Carrussel de temàtica del vi i la vinya.

Entitats i artesans també van ser presents a la Fira Enogastronòmica ensenyant-nos el seu ofici i oferint-nos diversos productes, tots ells fets amb molt d'apreci!

La Fira Enogastronòmica estava plena de detalls! Tenint al municipi a la 2a millor artesana florista només podíem demanar-li a ella la decoració de la fira! Com sempre, espectacular @monicavilanova_espaicreatiu. Per emportar-te un record d'allò més original vam comptar amb @lafurgonetazul. Les lletres lluminoses MOST de @bcnletters van ser un punt d'allò més "instagrameable"!

Darrera actualització: 31.10.2022 | 14:30