Enquesta oficial sobre població i habitatges

Divendres, 16 d'abril de 2021 a les 00:00

Us informem que l’Instituto Nacional de Estadística (INE) està realitzant l’Enquesta de Característiques Essencials de la Població i els Habitatges 2021. Per tal de dur a terme l’enquesta, s’han seleccionat de manera aleatòria 300.000 habitatges, alguns d’ells del nostre municipi.

Si el vostre habitatge ha estat seleccionat per realitzar l’enquesta, rebreu una carta informativa comunicant-vos que l’empresa encarregada de la recollida de dades és UTE Dephimatica, S.L. A més a més, també us indicarà que hi ha la possibilitat de fer l'enquesta presencial o telemàtica (a través d'una adreça d’internet i una contrasenya per poder-la realitzar). 

La informació que proporcioneu està protegida per secret estadístic (Llei 12/1989 de la Función Estadística Pública) i es publicarà de tal manera que serà impossible saber a qui correspon.

Avui dia cal anar molt amb compte amb les dades personals i els missatges amb enllaços que es reben, en aquest cas us informem que si rebeu aquesta carta podeu respondre l’enquesta sense cap mena de problema, ja que es tracta d’una enquesta oficial.  

Per dubtes podeu trucar al 900055240 o el correu electònic ecepov@ine.es. Feu click al següent enllaç per a més informació. 

Darrera actualització: 16.04.2021 | 13:03