En els propers dies començaran els treballs de cablejat per desplegar una xarxa de fibra òptica que arribi a tots els nuclis i masies de Castellví de la Marca

Dimarts, 14 de juliol de 2020

El proper dimarts 21 de juliol es realitzaran 3 reunions informatives amb la Xarxa de Telecomunicacions Alternatives (XTA), empresa encarregada del desplegament, per tal de resoldre personalment a tots els vostres dubtes. Us convidem a totes les veïnes i veïns a assistir-hi.  

La Junta de Govern Local del passat 25 de juny va aprovar l’autorització del pla de desplegament de fibra òptica a tots els nuclis i masies del municipi i el 8 de juliol es va aprovar el contracte menor. Així doncs, Xarxes de Telecomunicacions Alternatives (XTA) començarà properament a desplegar una xarxa de fibra òptica a tots els nuclis de Castellví de la Marca. XTA troba els seus orígens a Wifi Penedès, marca arrelada al nostre territori. En el cas de la fibra òptica, la seva voluntat és la d’arribar a aquells punts negres on les operadores tradicionals no arriben. 

A efectes de comunicació, XTA (Xarxes de Telecomunicacions Alternatives, SL), en virtut del que estableix l'article 45.4 de Llei 9/2014, de 9 de maig, Ley General de Telecomunicaciones (LGTel), comunica a la propietat que procedirà a la instal·lació i reparació de cables i caixes de fibra òptica, de manera gratuïta per la seva façana, necessaris per tenir accés a les xarxes de nova generació de molt alta velocitat sense afectar els serveis existents, en virtut del que s’estableix en el Reial Decret 1/1998, del 27 de febrer, sobre infraestructures comunes en els edificis per a l’accés als serveis de les telecomunicacions, així com a l’article 45.4 de la LGTel. 

D'aquesta manera, comuniquen que es realitzaran aquests treballs d’instal·lació i/o manteniment per les façanes dels edificis tal com actualment passen els cables de telecomunicacions de coure, complint els requisits establerts en els articles 34.5 i 45.4 de la LGTel. En cas de produir-se qualsevol desperfecte durant la instal·lació i/o manteniment de la xarxa, en l’edifici o a tercers, a conseqüència d’aquests treballs, l’operador causant serà responsable dels mateixos, procedint a la seva corresponent indemnització i/o reparació.  

El proper dimarts 21 de juliol es realitzaran 3 reunions informatives amb Xarxes de Telecomunicacions Alternatives (XTA) per tal de resoldre personalment a tots els vostres dubtes. Us convidem a totes les veïnes i veïns a assistir-hi. 

REUNIONS EXPLICATIVES CASTELLVÍ DE LA MARCA 

Dimarts, 21 de juliol 

  • 18h a les Casetes (Pl. Grallers Jutoris)
  • 19h al Mas de la Pansa (era de Ca l'Estradera)
  • 20h a les Conilleres (davant de Cal Català) 
Darrera actualització: 20.07.2020 | 13:24