El rellotge del campanar de la Múnia ja toca a l’hora!

Dimarts, 2 de maig de 2023 a les 00:00

A mitjans d’abril es va substituir el mecanisme del rellotge del campanar de la Múnia per un sistema nou i elèctric. La inversió ha estat pagada a través de les recaptacions i donacions del veïnatge i d'una subvenció de l'Ajuntament. 

L’any 1960, a través del suport econòmic del poble de la Múnia es va crear el campanar de l’església de Santa Maria de la Múnia, que fins aleshores no en tenia. Amb el pas dels anys, el rellotge del campanar ha anat fent-se malbé i ja no tocava a l’hora. A més a més, el seu funcionament era manual i antic, amb la qual cosa, en dificultava el seu ús i manteniment.

Per tal de renovar-lo per un de nou i electrònic, la parròquia i l’Ajuntament han treballat conjuntament organitzant una sèrie d’actes benèfics per tal de recaptar fons per la renovació.Gràcies a la col·laboració i a les recaptacions obtingudes en els tres concerts benèfics i la panera de la missa de la 32ª Festa de la Gent Gran es van recollir 1.106,92€. L’import restant, 6066€, els ha subvencionat l’Ajuntament.

Darrera actualització: 02.05.2023 | 16:07

Imatges