Castellví de la Marca recapta 654,65€ per la Marató de TV3

Dilluns, 19 de desembre de 2022 a les 00:00

Durant tot aquest passat cap de setmana s’han recaptat 654,65€ que han anat destinats íntegrament a La Marató de TV3. Moltes gràcies a totes les persones que hi heu participat i col·laborat en els actes!

Enguany La Marató de TV3 està destinada a les malalties cardiovasculars. Per aquest motiu, dissabte al matí es va realitzar un curs de formació en suport vital bàsic i desfibril·ladors.

Recaptació: 50€

Per la tarda, van continuar els actes amb una xerrada on vam aprendre sobre el cor, les malalties cardiovasculars més freqüents i com identificar-les i prevenir-les. Després es va endolcir la tarda amb la xocolata i melindros que va preparar l’Associació de la Gent Gran. Moltes gràcies!!

Recaptació: 93€

I al vespre, en el marc de La Marató de TV3, la Roda de teatre va fer parada a la Societat de la Múnia amb l’obra “Arsènic i puntes de coixí” a càrrec de La Companyia es grata, el grup de teatre de Can Rossell - Subirats. Moltes gràcies a totes les persones que hi vau assistir!

Recaptació: 234,95€

Ahir diumenge l’AFA de l’escola "El Castellot" va organitzar una caminada solidària. Es va sortir des del pàrquing de l’escola i es va anar fins al camp de futbol de Castellví on es va fer una parada per esmorzar. Moltes gràcies per organitzar aquest acte!

Recaptació: 137,70€

L’últim acte del cap de setmana amb actes per La Marató de TV3 va ser el concert de Nadal de la coral infantil "El Petit Vailet". Ens va encantar! Moltes felicitats!!

Recaptació: 139€

Darrera actualització: 20.12.2022 | 10:01