Castellví de la Marca, municipi cardioprotegit

Dimecres, 8 de setembre de 2021 a les 00:00

L'Ajuntament adquireix tres nous desfibril·ladors. Les noves adquisicions se sumen als altres aparells ja presents a espais públics municipals com la pista poliesportiva, el camp de futbol municipal i la farmàcia de La Múnia.

L’Ajuntament de Castellví de la Marca amplia la instal·lació de nous desfibril·ladors automàtics a diferents punts estratègics del municipi per tal de seguir dotant els espais públics amb aquesta eina que permet donar assistència a tots aquells veïns i veïnes que puguin patir una possible aturada cardiorespiratòria.

Els nous aparells estan ubicats al centre polivalent de les Cases Noves de Cal Marques i el Maset dels Cosins. També s’ha adquirit un desfibril·lador mòbil que durant l’estiu s’ha trobat a la piscina municipal i que posteriorment es portarà al vehicle de la brigada municipal.

Els desfibril·ladors automàtics (DEA) són uns dispositius mèdics que permeten una ràpida actuació que pot millorar les possibilitats de supervivència de les persones afectades i són de gran eficàcia abans de l’arribada dels serveis mèdics. Són alhora desfibril·ladors de fàcil ús, que garanteixen que qualsevol persona que es trobi davant d’una situació de necessitat, pugui oferir aquesta primera assistència.

L’adquisició ha suposat una despesa de 4.709,77 euros i s’ha finançat íntegrament per l’Ajuntament de Castellví de la Marca.

Darrera actualització: 08.09.2021 | 11:44