Castellví de la Marca acull la 22ª edició de la MostrActiva

Dimarts, 21 de juny de 2022 a les 00:00

La mostra d’activitat lliures dels Casals de Gent Gran de l’Alt Penedès s’havia de realitzar l’any 2020, però degut a la Covid, ha hagut d’esperar dos anys per poder-se celebrar.  

El dijous 16 de juny es va celebrar al nostre municipi la 22ª edició de la MostrActiva, organitzada pel Consell Comarcal de l’Alt Penedès. Cada any es celebra a un municipi diferent de la comarca. L’any 2020 tocava acollir-la a Castellví de la Marca, però amb l’arribada de la Covid, s’ha hagut d’esperar fins aquest any per poder-la celebrar.

A les 16h es va inaugurar al Casal de la Gent Gran l’exposició de les manualitat fetes pels Casals de la Gent Gran de l’Alt Penedès. L’exposició va estar oberta el divendres, dissabte i diumenge.

A les 17h, a la pista de l’escola “El Castellot”, va començar l’acte amb el torn de parlaments. En primer lloc va parlar en Jordi Ferrer, president de l’àrea d’atenció a les persones del Consell Comarcal de l’Alt Penedès i, tot seguit, va ser el torn de la 1a tinent d’alcalde i regidora de Gent Gran de l’Ajuntament de Castellví de la Marca, la Núria Cañís. Toni Regueiro va ser l’encarregat de posar el toc d’humor a l’acte amb un monòleg.

A continuació es va fer entrega de premis de les diverses manualitats presentades i va actuar la coral infantil “El Petit Vailet”. Com a cloenda, el Sr. Xavier Lluch, president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, va dedicar unes paraules als casals i juntes de gent gran de la comarca. En acabar es va oferir un refrigeri a totes les persones assistents.

Darrera actualització: 22.06.2022 | 09:59