CASSA RENOVA VÀLVULES DE SECTORITZACIÓ A LA MÚNIA, A CASTELLVÍ DE LA MARCA

Divendres, 4 de novembre de 2016 a les 00:00
CASSA RENOVA VÀLVULES DE SECTORITZACIÓ A LA MÚNIA, A CASTELLVÍ DE LA MARCA
CASSA, concessionària del servei municipal d’aigües de Castellví de la Marca, està portant a terme aquesta setmana obres de millora de la xarxa d’aigua a La Múnia. En concret, els treballs s’han centrat en renovar les vàlvules de sectorització de la zona, situades als carrers Quatre Cantons i Anselm Clavé. Aquestes millores permetran minimitzar l’afectació als clients en cas d’avaries o incidències a la xarxa.

Aquests treballs s’emmarquen en el projecte de modernització de la xarxa d’aigües municipal de Castellví de la Marca, impulsat per l’Ajuntament i CASSA, que ha inclòs altres actuacions al llarg del 2016, com ara millores en les instal·lacions de captació d’aigua, la instal·lació d’un nou equip de control de tractament de l’aigua potable al dipòsit capçalera o la renovació de canonades, escomeses, vàlvules i hidrants al municipi, entre d’altres.

CASSA està present a Castellví de la Marca des de l’any 2000, quan es va adjudicar el contracte de gestió del servei d’aigua, i recentment ha renovat el contracte per a 9 anys més. El municipi de Castellví, situat a la comarca de l’Alt Penedès, té una població de més de 1.500 persones.

L’atenció presencial de CASSA a Castellví de la Marca és tots els divendres, de 13 a 15 hores, al número 6 de l’avinguda Catalunya de La Múnia. L’atenció comercial telefònica (93 748 64 14) es realitza tots els feiners de 8 a 18h. També disposa d’un telèfon d’avaries i reclamacions 24 hores, el 900 87 85 83, i d’un perfil de Twitter, @GrupCASSA, on s’informa de les principals avaries i es dóna resposta a les inquietuds i consultes dels usuaris.

CASSA està també present als municipis de Sant Martí Sarroca, Subirats, Santa Fe del Penedès, Puigdàlber, Avinyonet del Penedès, Pla del Penedès i Santa Oliva.
Darrera actualització: 23.04.2019 | 10:34

Enllaços