Adjudicat el servei de piscina per aquesta temporada

Dilluns, 22 de març de 2021 a les 00:00

Dijous passat es va celebrar el Ple ordinari del mes de març. Entre altres, es va adjudicar el servei de piscina per aquest estiu i es va aprovar el reglament de prestacions socials que servirà de base per a concedir ajuts tant d'urgència social com a través de convocatòries. També es va informar sobre l'estat de les inversions que es troben en marxa. 

L'alcalde, Xavier Ramos, va aprofitar l'avinentesa informar sobre les inversions i obres que es troben actualment en marxa al municipi:

  • La 2ª fase de restauració del Castellot està pràcticament acabada. L'equip de govern espera poder iniciar pròximament la 3ª fase.
  • Aquest dilluns s'han iniciat les obres de renovació de la xarxa d'aigua potable de les Cases Noves de Cal Marques.
  • S'està instal•lant de manera íntegra a tot el municipi l'enllumenat LED. Una acció finançada per la Taxa verda, recursos propis del consistori i el fons europeu FEDER a través del Consell Comarcal de l'Alt Penedès.
  • La piscina municipal s'està posant a punt per l'estiu, amb una reforma integral dels vestuaris i pintat de la tanca perimetral.
  • Divendres es va procedir a fer l'acta de comprovació de replanteig de les obres de la nova casa consistorial i que s'iniciaran de forma imminent. Tant la redacció com l'execució del projecte es troba finançada íntegrament per la Diputació de Barcelona.

A més a més, es va aprovar l'acta del Ple ordinari del passat dia 18 de febrer, es van atorgar dues llicències d'obres majors; es va aprovar la delimitació entre el terme municipal de Castellví de la Marca i Sant Jaume dels Domenys i es va donar compte dels decrets d'Alcaldia.

La sessió es va celebrar telemàticament i es va poder seguir a través del canal de Youtube de l'Ajuntament.

Darrera actualització: 22.03.2021 | 15:11