Notícies

 • batudes senglar Avís: Batudes de porc senglar 25 de novembre de 2022

  Us informem dels horaris, dies i llocs de les batudes de porc senglar d'aquest cap de setmana.

 • 25N 2022 Castellví per l'eliminació de la violència envers les dones 25 de novembre de 2022

  Avui 25N és el "Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones" mostrem el compromís de l’Ajuntament per l’erradicació de les violències masclistes.

 • actes la marató Castellví de la Marca amb La Marató TV3 24 de novembre de 2022

  El cap de setmana del 17 i 18 de desembre se celebra La Marató de TV3, enguany per la salut cardiovascular. Durant tot el cap de setmana es realitzaran diferents activitats com cursos de formació, xerrades, teatre amb la Roda de Teatre, una caminada solidària de l'AFA de l'escola "El Castellot" o el concert de Nadal de la coral infantil "El Petit Vailet". Agafeu les agendes, us hi esperem!

 • neteja torrent la munia Neteja del torrent de la Múnia 24 de novembre de 2022

  S’ha realitzat la neteja del torrent del Carrer Fondo o riera de la Múnia. Aquesta acció s’ha dut a terme per prevenir inundacions i desbordaments en cas de precipitació intensa. Aquesta actuació s’ha consensuat amb l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA).

 • Subirats Tasta'l Som el municipi convidat al Subirats Tasta'l 23 de novembre de 2022

  Estem molt contents de poder participar aquest diumenge a la fira del Subirats Tasta’l🍷! Castellví tindrà el seu espai a la fira on portarem vins i caves del municipi, gastronomia i algunes sorpreses més que tenim preparades! L’alcalde del municipi, el Xavier Ramos, realitzarà la inauguració i el nostre folklore hi serà present amb l’Ovella de Castellví. 

 • crida comissio festes La Festa Major i les Festes de Nadal depenen de tu! 22 de novembre de 2022

  T’agrada la cultura? Tens ganes de formar part de la Comissió de Festes de la Múnia? Ets la persona que estem buscant! Vine a la reunió del divendres 25 de novembre a les 20.30h al polivalent de la Múnia. T’esperem! 

 • festa major sant sadurni 22 Festa Major de Sant Sadurní 2022 18 de novembre de 2022

  El proper cap de setmana del 26 i 27 de novembre celebrem la Festa Major de Sant Sadurní 2022! Aquests són tots els actes que tenim preparats per a totes i tots vosaltres! No hi falteu!

 • batudes AVÍS: Batudes de porc senglar 18 de novembre de 2022

  Us informem dels horaris, dies i llocs de les batudes de porc senglar d'aquest cap de setmana.

 • eliminacio vespa asiatica Eliminades les vespes asiàtiques dels Safaretjos 17 de novembre de 2022

  Ahir es va procedir a eliminar les vespes asiàtiques que s’havien localitzat al niu de la zona dels Safaretjos de la Múnia. L’Ajuntament ha contractat una empresa especialista per la seva eliminació mitjançant la neutralització del niu a través de la inoculació d’un biocida amb drons.

Darrera actualització: 17.04.2019 | 14:35
Darrera actualització: 17.04.2019 | 14:35