Castellví, decideix com t'agrada

Divendres, 29 d'octubre de 2021 a les 00:00

A partir d'avui divendres 29 d'octubre i fins al 12 de novembre les veïnes i veïns empadronats al municipi a partir de 16 anys podran decidir quines accions s'inclouran als pressupostos del 2022. Feu click aquí per accedir a la plataforma de participació ciutadana. 

El procés participatiu es realitzarà a través de la Plataforma Participa311 (Decidim per a la participació ciutadana), una plataforma web per a la creació i gestió de processos i espais de participació ciutadana a través de la Diputació de Barcelona. La Diputació de Barcelona, a través del Servei de Participació, treballa amb tots els àmbits del govern local per impulsar i promoure la implicació de la ciutadania en el disseny, la implementació i l’avaluació de polítiques públiques per tal de fer-les més eficaces, eficients i de més qualitat democràtica. 

En aquest cas, el veïnatge podrà decidir quines tres accions de les que es proposen a continuació s'inclouen al pressupost pel 2022: 

Es podrà votar també presencialment a l'Ajuntament. El període de votació és del 29 d'octubre al 12 de novembre de 2022. 

Darrera actualització: 29.10.2021 | 15:22