Open de BTT a les Cases Noves de Cal Marques

Dilluns, 17 de juliol de 2017

Coincidint amb la Festa Major de les Cases Noves de Cal Marques, el passat dissabte 1 de juliol va tenir lloc la primera prova de l’Open de B.T.T. Vegueria Penedès, organitzada pel Bici Club Alt Penedès i l'Ajuntament de Castellví de la Marca, i patrocinada pel Servei d'Esports de la Diputació de Barcelona. 57 van ser els corredors que van finalitzar la prova, repartits en 13 categories. La pedalada va constar d’un recorregut d’entre 1 i 2 kilòmetres, amb sortida i arribada a les Cases Noves de Cal Marques, on en funció de la categoria es van donar un determinat número de voltes al circuit.

A destacar l'actuació dels 3 corredors locals Josep Almirall Casals que va quedar 4t a la categoria principiants; Jordi Torner Sierra, 6è a la categoria aleví i Martí Pallàs Jané, 3r de la categoria cadet. Tots tres van obtenir un trofeu com a corredors locals independentment de si van pujar al podi o no.

Lluís Pons (organitzador), Jordi Torner (local), Martí Pallàs (local) i Josep Morató (regidor)