Conveni amb wifipenedès i espais de connexió gratuïta

Dimecres, 23 d'agost de 2017 a les 00:00
Conveni amb wifipenedès i espais de connexió gratuïta
Us recordem que l’Ajuntament té un conveni signat amb wifipenedès que permet que tothom tingui Internet i telèfon a bones tarifes. Aquest conveni s’ha signat amb la intenció de que la connectivitat a la banda ampla arribi a totes les cases del municipi ja que a algunes zones no hi ha opcions de contractar una connexió amb un mínim de qualitat i continuïtat per a treballar amb Internet (punts foscos). Tanmateix, alguns sectors perimetrals del municipi també tenen dificultat per a contractar línia de telefonia fixa, un altre servei que XTA (Xarxa de Telecomunicacions Alternatives) ofereix.

Així doncs, si teniu algun d’aquests problemes, us adjuntem un tríptic informatiu o si voleu més informació podeu trucar al 93 897 52 22 de dilluns a divendres de les 9 a les 14 hores i de 16 a les 19 hores o enviar un correu electrònic a  

A més a més, sabíeu que comptem amb dos punts d’accés gratuït a internet via Wi-Fi? Un al Polivalent a l’Aula de Formació i un altre a la zona de la piscina i la pista de l’Escola.

Si no tens Internet a casa, et pots acostar a qualsevol d’aquestes dues zones per a connectar-te a Internet de manera totalment gratuïta i sense identificació per ½ hora de temps al dia. Si necessites fer un treball per l’escola o l’institut, fer una consulta, buscar informació o simplement vols connectar-te a internet, acosta’t a un d’aquests dos espais i problema resolt. Les entitats que ho sol·licitin tindran possibilitat d’un accés les 24h. L’horari d’obertura de l’Aula de Formació és els dimarts i dijous de 17:30 a 20:00h i els divendres de 15:00 a 20:00h.
 
Darrera actualització: 23.04.2019 | 10:34