Castellví de la Marca es mulla per l'Esclerosi Múltiple

Dimarts, 11 de juliol de 2017 a les 00:00
Castellví de la Marca es mulla per l'Esclerosi Múltiple

Un any més, la piscina de Castellví de la Marca ha participat al “Mulla’t”, iniciativa impulsada per la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) que té com a finalitat lluitar contra aquesta malaltia neurodegenerativa que afecta a més de 7.000 persones a Catalunya. 

Aproximadament 100.000 persones de tot el territori van participar el passat diumenge 9 de juliol a la celebració de la 24ª edició del Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple, el segon acte solidari més multitudinari de Catalunya. Més de 625 van ser les piscines que van formar part de la iniciativa, i la del nostre municipi en va ser una d’elles. Unes 22 persones, la majoria nens, van nedar per l’esclerosi múltiple fent un total de 61 piscines.  

A través de la venda de productes de merchandising, s’han recaptat més de 300.000 euros a tot Catalunya, una quantitat que la Fundació destinarà al foment de la inserció laboral a través del seu programa FEM Feina. Des de Castellví de la Marca hem posat el nostre granet de sorra en aquesta recaptació tot i que encara queden productes disponibles a la piscina a disposició de tothom que vulgui col·laborar amb la FEM. 

Darrera actualització: 23.04.2019 | 10:34