Aigua potable garantida pels propers anys

Dilluns, 10 de juliol de 2017 a les 00:00
Aigua potable garantida pels propers anys

L'Ajuntament de Castellví de la Marca ha arribat a un acord juntament amb Sant Martí Sarroca, Santa Margarida i els Monjos i Aigües de Vilafranca per garantir l'abastament i subministrament d'aigua potable en els propers anys. 

Amb la fi de solucionar els problemes actuals de manca de cabdal d’aigua, s’ha fet una gran inversió i s'ha realitzat una actuació d'emergència. En concret, s’ha instal·lat una bomba acceleradora per l’abastament des de Santa Margarida i Els Monjos a tot el sistema de Propenfort del qual s’abasta el dipòsit de La Munia. Aquesta alternativa solucionarà de manera ràpida el possible desabastament dels nuclis de Castellví de la Marca. Aquesta actuació s’ha dut a terme al costat de la Masia “Cal Jepí”, situat al barri de La Bleda, al terme municipal de Sant Martí Sarroca.

En l’actualitat, el nostre municipi disposa de tres captacions d’aigua pròpies ubicades a la zona del Torrent de Mascota al nucli de La Múnia i a la zona de Cal Noia. Però aquestes tres captacions no eren suficients per poder abastir tots els nuclis i habitatges de Castellví de la Marca, sobretot en els mesos d’estiu. Així doncs, s’ha implementat aquest projecte que té com a objectiu definir un nou abastament d’aigua en alta per al municipi de Castellví de la Marca que permeti solucionar la manca de cabal per tal de garantir un volum d’aigua diari suficient per a la totalitat de la població.


Darrera actualització: 23.04.2019 | 10:34