Mesures preventives pel coronavirus SARS-CoV-2

Davant la crisi sanitària provocada per la transmissió del coronavirus, i amb l’objectiu de preservar la protecció i la integritat de les castellvinenques i dels castellvinencs, s'ha decretat la suspensió de totes les activitats a les instal·lacions municipals i a la via pública.

Per tant, tots els equipaments municipals romandran tancats fins a nou avís i es cancel·len les activitats programades.

Es recomana a les entitats i associacions de Castellví de la Marca la suspensió de les seves activitats de concurrència pública i, en el cas que no sigui possible la suspensió, limitar l’assistència a un terç de l’aforament.

A les oficines de l’Ajuntament es prioritzarà l’atenció telefònica i digital i s’aplicaran les mesures preventives establertes per les autoritats sanitàries. Es recomana evitar les consultes presencials a l’Ajuntament.

És necessari enviar un missatge de prudència al veïnatge perquè segueixin atentament les recomanacions i disposicions de la Generalitat de Catalunya i d'altres autoritats sanitàries.

L'Ajuntament seguirà l’evolució d’aquesta emergència sanitària per preveure altres possibles afectacions internes i externes. Lamentem les molèsties i agraïm la predisposició i la comprensió per afrontar aquesta situació excepcional.

 

Castellví de la Marca, a 12 de març de 2020.

L'Alcalde,

Xavier Ramos Pujol

Darrera actualització: 13.03.2020 | 09:18