Xavier Ramos i Pujol

El Xavier fa d'alcalde des del 2015 i de regidor des del 2003.

Ha sigut militant de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC), formant part del seu Comitè Executiu Nacional com a responsable d'Universitats, primer, i corresponsable de Política Municipal, més endavant.

Estudià Ciències Empresarials a la Universitat de Barcelona (UB) i es llicencià en Administració i Direcció d'Empreses i, més tard, en Ciències del Treball a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). També cursà el postgrau en Gestió i Administració de Governs Locals a la Universitat Autònoma de Barcelona (Càtedra Enric Prat de la Riba). A la Universitat s'associà a la Federació Nacional d'Estudiants de Catalunya (FNEC) i fou membre del Claustre de la UB, com a representant dels estudiants. 

És funcionari de carrera de l'administració local. Fa de tècnic a l'Ajuntament de Ripollet. Etern opositor, té somnis que s'esvaeixen pel pas del temps i per la seva actitud contemplativa. 

És fill i nét de madridistes i besnét d'un pericu de soca-rel. Soci del Futbol Club Barcelona.

Jugava a l'equip de futbol del seu poble, amb la seva colla. La seva posició natural en el camp era a la banda. Concretament, a la banqueta. Quan l'equip només anava amb 11 a jugar, ell també estava a la banqueta. 

Apassionat dels castells. Membre dels Minyons de l'Arboç i de la Colla Joves Xiquets de Valls. Algun company de govern l'ha trepitjat forces anys. 

Té pocs hobbies confessables. El de més rellevància és compartir un bon sopar amb els seus. Elles i ells ja saben qui són. Recentment, en té 2 de nous: el seu fill i la seva filla. Bessonada.

Darrera actualització: 15.04.2021 | 08:57