Les nostres Nits d'Estiu, tot un èxit

Dilluns, 31 de juliol de 2017 a les 00:00
Les nostres Nits d'Estiu, tot un èxit
Enguany hem estrenat les “Nits d’estiu”, un nou programa d’oci nocturn i cultural pensat per a tots els públics. En total han estat 7 les activitats a la fresca que han amenitzat els vespres del mes de juliol, amb nits en què la piscina municipal ha estat oberta fins a mitjanit i altres activitats culturals com cinema a la fresca, tallers dinamitzats i concerts.

Aquest projecte va néixer de la fusió de “Noctàmbuls” i “Gotes de cultura” en un nou programa que tenia com a objectiu oferir als nostres veïns un conjunt d’activitats diverses d’oci nocturn cultural alhora que es promocionava el municipi i s’obria a nous públics.

Les activitats van començar el dijous 29 de juny amb un cinema a la fresca a les Cases Noves de Cal Marques. Emmarcat en la seva Festa Major, es va projectar una pel·lícula familiar. Gairebé un centenar de persones van gaudir del film acompanyat d’unes crispetes boníssimes. El següent divendres, la plaça Nova de La Múnia es va omplir per escoltar a Joan Rovira. Molts van ser els veïns de Castellví de la Marca i d’altres pobles dels voltants que es van acostar a passar una bona estona i ballar al ritme de cançons com “Encara tenim temps” o “Ballar descalç”, cançó de l’estiu. El concert va durar una hora i mitja aproximadament i després la festa va continuar pels més valents amb DJ fins les 3. Finalment, el divendres 28 va concloure el programa amb l’actuació del grup Arrels a la plaça de la Societat de Castellví. Una cinquantena de persones van gaudir d’una estona a la fresca escoltant un molt bon joc de veus que va cantar cançons dels Beatles, Sabina, Joan Manuel Serrat, entre d’altres, però sempre traduïdes al català.
 

Paral·lelament a aquestes activitats, tots els dijous del mes de juliol la piscina ha estat oberta fins a mitjanit. I cada dijous, la piscina s’ha omplert de gom a gom tant de gent del poble com dels voltants per a gaudir d’una bona remullada ja que el temps ha acompanyat. A més a més, també s’han realitzat altres activitats com un taller de henna en què les noies del taller no van poder parar ni un segon de treballar ja que la cua mai s’acabava i del concert de Morena! Tradipatxanga que va omplir la piscina de música, color de rosa i bon rotllo.
 
Darrera actualització: 23.04.2019 | 10:34