Cap de setmana ple d'actes al municipi

Dimecres, 19 de juliol de 2017 a les 00:00
Cap de setmana ple d'actes al municipi

Aquest passat cap de setmana, el nostre municipi no ha parat ni un sol segon.

El divendres 14 la festa va començar amb el concert de Joan Rovira. Emmarcat en el programa “Nits d’estiu”, el cantautor i la seva banda van omplir de música una plaça Nova que feia goig. Molts van ser els veïns de Castellví de la Marca i d’altres pobles dels voltants que es van acostar a passar una bona estona i ballar al ritme de cançons com “Encara tenim temps” o “Ballar descalç”, cançó de l’estiu. El concert va durar una hora i mitja aproximadament i després la festa va continuar pels més valents amb DJ fins les 3.


Dissabte va ser el dia dels veïns de les Cases Noves de la Riera ja que al vespre van celebrar un sopar de germanor al qual va assistir tota la barriada, seguit de ball i gresca. Ja fa uns quants anys, per aquestes èpoques, fan un sopar tots junts a mode de celebració de la seva Festa Major. També va comptar amb la presència de l’alcalde del municipi, Xavier Ramos, convidat pels veïns. 


I el diumenge, va ser el dia de la gent gran del nostre municipi. Cada mes acostumen a fer una activitat i la del juliol ha estat l’activitat de cloenda de la temporada. En aquest cas va consistir en un dinar sorpresa al qual van assistir unes 90 persones i va tenir lloc a la pista de l’escola El Castellot. Ara ja un cop desvetllada la sorpresa, podem dir que van dinar meló amb pernil, bacallà amb patates, panses i pinyons (que estava molt bo) i, de postres, pastís. En acabar van sortejar dos lots de vi i ara, a descansar durant l’estiu fins la propera temporada.

Darrera actualització: 23.04.2019 | 10:34