Tot això ha passat al Casal Jove durant l'últim trimestre del 2018

En aquests últims tres mesos, la majoria de dimarts el Casal Jove ha estat en moviment amb alguna activitat.

Al mes d’octubre es va realitzar una activitat per remodelar el seu espai, en el qual els nois i noies van muntar mobiliari nou pel casal. També es va realitzar un taller de cuina en el qual es van fer mini croissants salats de frankfurt.
 

El mes de novembre va començar amb un cinefòrum i va continuar amb dos tallers molt interessants: un sobre l’emancipació i com gestionar les emocions que va agradar molt a tots els joves que es van acostar al casal. I un altre on sota el títol de “I la meva mitja taronja, on és?” es va parlar sobre les relacions de parella, centrant-se en els elements masclistes i els provinents de l’amor romàntic i patriarcal, que poden contribuir a establir relacions abusives.
 

Aquest mes de desembre s’ha realitzat un campionat de futbolí. Cal dir que per realitzar el campionat els mateixos joves van restaurar i canviar algunes peces del futbolí. Felicitats al Kevin i al Raul que van ser els guanyadors. Per acabar el mes i l’any es van convertir en chefs per fer unes tartaletes de fruita.

 

Al gener tornem amb nova programació i noves activitats, estigueu atents per a conèixer les novetats!
Data i hora de la darrera actualitzaciò
12:35  |  20-12-18
  • Recomana el contingut