Gran èxit en la celebració de la "Jornada de la Infància"

Un cap de setmana pensat i dedicat als més petits i petites amb actes pensats per a tothom.

El passat cap de setmana vam celebrar a Castellví de la Marca la “Jornada de la Infància”, dos dies en què els protagonistes han estat els/les més petits/es del municipi. Arrel de les reunions que s’han realitzat amb el “Consell de la Infància de Castellví de la Marca” va sortir la proposta de fer més activitats pels nens/es i aquest cap de setmana n’ha estat el resultat.

Els actes van començar el divendres a la tarda amb el taller “EmocionART” a càrrec de la investigadora, formadora i assessora educativa Inez Marçal. Durant més de dues hores, pares, mares i fills/es van passar una bona estona tot jugant i expressant per mitjà de l’art, on van aprendre a gestionar l’atenció, comprendre les emocions i expressar el seu cor.
 

El dissabte a partir de les 15:30h es van realitzar diferents tallers a la pista de l’escola “El Castellot” com fer clauers de gomaeva amb forma d’animals, imans per la nevera o xapes.
 

A les 17:30h la regidora d’Infància i Joventut, la Judit Pujol, va presentar el Consell de la Infància de Castellví de la Marca, va explicar el seu funcionament i en va presentar els membres.
 

En acabar, es va oferir un berenar ben dolç per a tots els assistents! 
 

Per concloure la festa de la millor manera, concert de “Ruc’n ‘Roll” on pares i fills van passar-s’ho d’allò més bé revivint els clàssics del Rock Català amb una posada en escena desenfadada, de qualitat i amb molta energia.
 

Volem aprofitar per donar-vos les gràcies a tots els qui vau participar en aquesta jornada tan bonica!
Data i hora de la darrera actualitzaciò
09:36  |  12-02-19
  • Recomana el contingut